Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Bramkarze: WolfMan, Akolikta, distorted, to nic, że za soba nie przepadają niektórzy, ale dla dobra drużyny ciezko by trenowali i podnosili statystyki :mrgreen:

:lol:

Ale rzuty wolne z odległości poniżej 40 metrów wykonuje Nihil (ch*j tam, że bramkarz :D) ! :D Ehhh, zakończył swoją przygodę na PES6 ;) Dietmar'em Hamann'em miałem tak obcykane free kick'i, że te z poniżej 30 metrów wolałem od sam na sam z bramkarzem :D Jeszcze Stiliyan'em Petrov'em z poniżej 25 metrów - z bliskich dystansów wykonywało mi się nim lepiej niż pomocnikiem FC Liverpool (+90% skuteczności :D) ;)

Niestety kobiecych kreatorów nie ma

Ciekaw męskich kreacji Userek Foruma :D "Masz zmienić mojemu fryzurę!" "A ja chcę mieć dłuższe włosy!" "Dlaczego taki kolor?!" :P:D - nie dadzą Ci żyć, Liberejt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swojej strony mogę zająć się logistyką, czyli dostarczaniem sterydów, zastraszaniem lekarzy wykonujących testy antydopingowe, przekupywaniem sędziów czy cięzkimi pobiciami liderów drużyn przeciwnych. Zajme sie rownież przekrętami przy budowie stadionu ( oczywiście podzielimy się zyskami )

Nawet najlepsi potrzebuja wsparcia, na zasadzie znanej z "Sami Swoi" -" sąd sądem, ale spawiedliwośc musi być po naszej stronie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potem wreszcie wyniosę tą choinkę do śmieci bo już wszystkie kolki opadły, a kolki - no właśnie, rozmawiałem raz z jedną, to nie mogła pojąć co to kolki!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

choinka nie wiedziała co to kolki?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :D

distorted_level68, Lunaa, Liber8, monachopsis, Carica Milica, Akolita INTEL 1. Szkoda nadal sporo ludzi brakuje, no ale trudno, pomysł był kiepski, ja bym sobie fajnie grał, a jaką Wy byście mieli z tego przyjemność?

Wybrałbym Bayern i Wy mielibyście tylko informacje na screenach, słaba to przyjemność :-|

Screeny i informacje zapewne byłyby tego typu:

distorted_level68 ukarany czerwoną kartką za brutalny faul na bramkarzu, który go sprowokował, pauzuje przez 3 mecze :D

Carica i monachopsis wybrani do najlepszej jedensatki graczy miesiąca w bundeslidze :D

Statystyki Luny wzrosły najbardziej w drużynie, otrzymano ofertę z Juventusu (14.000.000 Euro) czy zgadzasz się na transfer? (nie nie zgodziłbym się, nie puściłbym jej ze swojej drużyny :D)

Akolita pobił rekord bundesligi i obronił 2 karne w przeciągu 5 minut :D

INTEL 1 :lol: :lol: nie ma takiego stanowiska, nie da sie dostarczać sterydów i zastraszać lekarzy :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boszzz:D A czemu piłka a nie snooker?:D

Jest bilard, snooker będzie kiedy indziej :mrgreen:

[attachment=0]lilith.jpg[/attachment]

http://www.nowiny24.pl/sport/inne-dyscypliny/art/6066845,bilard-zawodniczka-osemki-rzeszow-mistrzynia-polski,id,t.html

Chyba nie wypada tak stron przerabiać? bo to nadużycia są lekkie, czy jak? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lunaa, monachopsis,

Nie wiem ile miałyście wcieleń forumowych, nie wiem ile macie lat, ani jak wyglądacie, ale to nie istotne, szkoda, że kasujecie konta :(

Marwi mnie to, że spadnie liczba osób we wronach dla których mogę tworzyć fakenewsy :(

Niezależnie od tego czy usuniecie, czy zostaniecie, pozdrawiam i życzę zdrówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tydzien to ja sie rozmyslw pewnie, ciekawe czy distorted_level68 tez

Lunaa, ja NIE! a czeka mnie bonus i tego chcę najbardziej... to będzie dobry bat! a wszystko dzięki Tobie! :uklon: jestem jakoś wdzięczny... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis rozwod sie szykuje? :roll:
eeeeeee, poczekaj, pogubiłem się... za 7 dni, czyli tydzień, minie okres po którym dzięki Tobie będę mógł usunąć wreszcie konto, a że teraz będzie dodatkowy profit, to aż mnie ściska... :105: już nie mogę się doczekać... a wszystko dzięki Tobie, gdyby nie Ty i Twój pomysł na usunięcie konta, sam bym się nie odważył, bo robiłem to już tyle razy, że by mnie wyśmiali i nie uwierzyli, no ale Ty zapewniłaś mi wiarygodność, dziękuję! :uklon:

jestem Ci wdzięczny, za uratowanie mi życia... oby więcej takich ludzi! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis rozwod sie szykuje? :roll:
eeeeeee, poczekaj, pogubiłem się... za 7 dni, czyli tydzień, minie okres po którym dzięki Tobie będę mógł usunąć wreszcie konto, a że teraz będzie dodatkowy profit, to aż mnie ściska... :105: już nie mogę się doczekać... a wszystko dzięki Tobie, gdyby nie Ty i Twój pomysł na usunięcie konta, sam bym się nie odważył, bo robiłem to już tyle razy, że by mnie wyśmiali i nie uwierzyli, no ale Ty zapewniłaś mi wiarygodność, dziękuję! :uklon:

jestem Ci wdzięczny, za uratowanie mi życia... oby więcej takich ludzi! :great:

Swiat dzis sie skonczyl...ide na fajke :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.