Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem dzisiaj wygrało w wikszości nie pro Dudowość ale anty Komorowstwo i anty Platformerstwo.

Prezydent przegerał jak dobrze zauważył Lisicki przez ołowiane buty Platformy które pociągneły go w dół.

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, dawaj szampana! :lol:

Już w połowie wypity :yeah:

A Ty chyba jutro do pracy idziesz, nie? Zostaw resztę dla innych forumowiczów :pirate: ( tych, co zasłużyli! )

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, teraz to nie ważne, teraz ważne, czy znamy 10 przykazań albo 7 grzechów głównych. :pirate::twisted:

kurfa myslisz, że będą odpytywac ? :mrgreen:

ale ja nie wierze w ich wierzenia... wiec teraz co? spala mnie na stosie? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesienią wygrywa PiS wraz z Kukizem i za dwa,trzy lata dogonimy zachód Europy a jak nie to rewolucja :mrgreen:

Teraz to mnie rozwaliłes. :mrgreen:

im ten kraj szybciej upadnie i zastanie przejęty przez obce mocarstwo tym lepiej

Napisał polak. :mrgreen: Wypad na wschód i będziesz miał obce mocarstwo. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuva ale Nałęcz ma nietęgą minę...hahahahhahahahha

Bezrobocie dla Pana profesora szczekacza komunisty nienawistnika :)

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, teraz to nie ważne, teraz ważne, czy znamy 10 przykazań albo 7 grzechów głównych. :pirate::twisted:

kurfa myslisz, że będą odpytywac ? :mrgreen:

ale ja nie wierze w ich wierzenia... wiec teraz co? spala mnie na stosie? 8)

Ja jestem tego pewien, że po ulicach będą krążyły patrole moralności i będą odpytywać. A jak ktoś nie będzie umiał, to do obozu reedukacyjnego wyślą. Po kilku latach pracy w kamieniołomach, człowiek będzie znał Katechizm Kościoła Katolickiego na pamięć. ;)

Ja już grzechy główne powtórzyłem i przykazania też, kilka cytatów z Biblii się jeszcze nauczę, może jakoś mi się uda przemykać po ulicach niezauważonym. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze pluje z pod stołu.

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No marwil

Patrz łachmanarz jescze na koniec pluje jadem......Tfu....

Pokazałby klasę Komorowskiego króry godnie sie zachował po przegranej. Nie mówł, nie wytrzymał......musiał obrażać i pluć nienawiścią....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze pluje z pod stołu.

Mina Kraśki :)

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesienią wygrywa PiS wraz z Kukizem i za dwa,trzy lata dogonimy zachód Europy a jak nie to rewolucja :mrgreen:

Mądrze prawi... polać mu :pirate:

Tiaa.."srali" muchy będzie wiosna, będzie ładnie trawka rosła :mrgreen: , już to widzę, PiS moim zdaniem nie nadaję się do rządzenia i prowadzenia w kierunku Europy, a jeśli faktycznie wygra wybory na jesieni, to moim zdaniem ich partia zrobi tak, że Kukiz będzie gówno miał do gadania, a w ogóle to na moje oko piorunem się pożrą z nim,a on z nimi, bo on ma bardziej liberalne poglądy i będę się szarpać między sobą, prowadzić boje wewnętrzne, bo PiS to konserwatywna partia o sztywnych poglądach, która nie porozumie się z nowoczesnym Zachodem :!::nono: dla którego normalną rzeczą jest antykoncepcja, in vitro, lesbijki, geje, różnorodność wyznań i kościołów, a nie monopol katolicki i wiele innych rzeczy..A z Ruskimi też zadrą, bo przecież Smoleński, Zamach itp..

Moim osobistym zdaniem Bronek był nijakim prezydentem i może żadnych spektakularnych zmian na lepsze nie było, o ile w ogóle jakieś (?) ale zapewniał jakiś powiedzmy standard demokracji, choćby wolny internet, a jak PiS dojdzie do władzy, to może chcieć nawracać wszystkich na drogę "cnoty", w swoim mniemaniu itp, może to może ta wolność się skończyć..

Moim zdaniem, to nie było na kogo głosować w te wybory, no chyba,że na Kukiza

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kraśko zmiękł dzisiaj........bo wie że Prezydent ma wpływ na krajową radę i na TVP.

Mina Kuźniara i pseudo dziennikarzy z TVNu. Bezcenna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mina Kraśki :)

Też miałam to napisać 8)

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko po tych kilku stronach widać, kto głosował na Dudę, heh. ;) Analfabeci (w każdym poście błąd), zwolennicy podziału ludzi na Polaków i tych, którzy Polakami nie są, osoby, którym słoma z butów wyłazi i czepiają się wagi żony Komorowskiego, która jest osobą wykształconą, urodziła pięcioro dzieci. A to wszystko spod znaku krzyża.

Mamy nowoczesną Polskę. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak PiS dojdzie do władzy, to może chcieć nawracać wszystkich na drogę "cnoty", w swoim mniemaniu itp, może to może ta wolność się skończyć..

:105:

Btw I tak Cię lubię ;)

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrał rozsądek,szacunek do Polski i Polaków,naszej narodowej tradycji i przede wszystkim troska o interesy Polskie.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.