Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

devnull

Rekomendowane odpowiedzi

dream*, zgadzam się z Tobą.

khaleesi, jak na osobę która nigdy nie miała odwagi wrzucić swojego zdjęcia na forum to ciągłe oceniasz innych krytycznie.

No właśnie khaleesi mogłabyś błysnąć chociaż w ,,Ludziach z forum,,

Za dużo jadu moi mili :-)

Ja jeszcze nie głosowałem bo miałem przyjemniejsze sprawy na głowie,ale do 6 lutego na pewno wybiorę>

:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie jakakolwiek kłótnia,awantura to jej prowodyr wyłapie bana na 24h i ustawię mu rangę "czujesz że coś Cię ciśnie (na srakę) i dusi (z powodu smrodu sraki)- twojej de facto."

geniusz i administrator w jednym :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie jakakolwiek kłótnia,awantura to jej prowodyr wyłapie bana na 24h i ustawię mu rangę "czujesz że coś Cię ciśnie (na srakę) i dusi (z powodu smrodu sraki)- twojej de facto."

Drogi Dariuszu. Ten niezrozumiały post jest drugim już dzisiaj Twoim wybrykiem (po wyedytowaniu posta na_leśnika). Proszę, nie pisz po 8 piwach.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcesz być najpiękniejsza w gustach czubków, a jak tu jacyś socjopaci napaleni siedzą, i byś wygrała konkurs, to taki psychopata czy socjopata mógłby cię zgwałcić a potem poćwiartować , spójrz na to z tej strony .

-- 01 lut 2015, 00:21 --

cyklopka, daj fotkę ocenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benzowiec84, konkurs to tylko pretekst.
Brzydka nie jesteś
oo, prawie komplement. Chcesz być jednym z moich wieeeelu wielbicieli? Wystarczy mnie bezwarunkowo uwielbiać, dasz radę?

nie podołam , ale możemy się umówić na sex tylko , jak to cię pocieszy :) ale bez zobowiązań i uwielbiania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, chciałem tylko pomóc :)

-- 01 lut 2015, 00:29 --

benzowiec84, mmm, wiesz, jak podejść kobietę! Myślę, że nie przestaniesz nadążać za odczytywaniem PW. :D

Powoli nie nadążam :)

-- 01 lut 2015, 00:29 --

benzowiec84, co jeśli zajdę w ciążę bliźniaczą?

Sa te tabletki PO , bo ze mną to tylko bez gumy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi