Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, ciągle tylko jojczysz i jojczysz, że jesteś brzydki i żadna Cię nie chce a tutaj taka niespodziewanka. Jest dobrze, chociaż niemała w tym zasługa koleżanek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ciągle tylko jojczysz i jojczysz, że jesteś brzydki i żadna Cię nie chce a tutaj taka niespodziewanka.

No właśnie, wygląda w porządku, teraz kolej na fotorelację z godzin wieczornych i nocnych :mrgreen:, Carica też by się mogła fotami z imprezy pochwalić :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz kolej na fotorelację z godzin wieczornych i nocnych :mrgreen:

Ale takich zdjęć... nie ma. :( Nie chodzi o to że nie chcę pokazać, one po prostu nie powstały. Tylko tyle że mi Panie porobiły zdjęcia w pociągu, a potem zupełnie zapomniałem o robieniu jakichkolwiek zdjęć i zająłem się zabawą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tych zdjęciach Moniki widać jakiś straszny syf na tym Woodstocku. Nawet Moniki nie widać w tych śmieciach. Raczej bym się tam nie odnalazł...

Syf był, to niestety racja...

Gdybyś mieszkał gdzieś blisko (bo wiem że nie mieszkasz) to bym Cię zachęcał do wpadnięcia chociaż na jeden dzień, zobaczyć jak to jest. Myślę że mimo wszystko by Ci się spodobało. ;)

Sam przez całe życie byłem nastawiony do Woodstocku nie tyle sceptycznie, co wręcz wrogo (włącznie ze stwierdzeniem że gdybym miał kiedykolwiek tam pojechać, to tylko czołgiem, żeby to wszystko zaorać :mrgreen: ) a na miejscu okazało się że było super i bardzo chętnie będę tam wracał. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi