Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Primo,nie ten temat

a ten

ludzie-z-forum-t455-1456.html

po drugie

Jeśli już chcesz wrzucać fejk foty podając się za aktora,to rób to bardziej dyskretnie

https://www.google.pl/search?q=matt+bomer&biw=1440&bih=756&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=z-oWVfqWA6TQygPP54L4Dg&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=matt+bomer+garnitur

po trzecie - gratuluje trollerki :mrgreen: !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że jestem zaskoczona tym, że tyle osób zamieściło na tym portalu swoje zdjęcia.

Myślałam, że większość osób tutaj tak jak ja woli pozostać anonimowym. Zwłaszcza jeśli jest to forum o takiej tematyce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom,bo większość normalshowych znajomych ma w zwyczaju śledzić swoich nie nohrmalsowych znajomych po forach dla świrów :mrgreen:

Nie licze oczywiście stalkerów/ultra znudzonych i ciekawskich jednostek/familii wnikającej w żywot/other weird shit

poza tym,ten dział dla gości nie jest widoczny,ewentualnie trzeba się zarejestrować,szansa że ktoś ze znajomych polezie akurat "za tobą" rozpozna cię po nicku (który przecież wybiera się całkowicie anonimowo i inaczej jeśli ne chcesz by cię rozpoznali) itd...jest mała : D

Srsly,nima co popadać w "paranoje"

Chyba że ma się przykre doświadczenia w takowej materii,to w takim przypadku się nie dziwie podejścia/poglądów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj tam,jak sami swoi to czego tu się bać : D

Nie koniecznie sami swoi... Każdy tu się znalazł z innych powodów, każdy co innego przeżył i każdy ma swoje życie poza siecią

Jeśli chodzi o mnie to gdybym nie chciała ukryć niektórych rzeczy to w ogóle bym tu nie pisała tylko rozmawiałabym na ten temat z ludźmi ze swojego otoczenia.

Poza tym w takim miejscu jak sieć nie tylko możemy trafić na osoby bliskie i znajome, ale też na życzliwych w innym sensie, którzy mogliby zebrane informacje wykorzystać do niecnych celów.

Wiem, że wiele osób tylko czeka na podwinięcie nogi więc lepiej nie dawać im tej satysfakcji

Poza tym nawet jeśli osoba nie miałaby złych zamiarów to nie znaczy, że nie mogłoby to się skończyć źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Evia, przeciez nikt To ie nie kaze wrzucac swojego zdjecia. Nie porownuj wszystkich do siebie, inni moze nie chca sie ukrywac albo zupelnie ich nie obchodzi czy ktos znajomy ich zobaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niutek, zarąbistego psa masz ;). Nie ma to jak mieć psiaka większego od siebie :D

Dzięki, ,mam takie dwa

Misza, ma 4,5 miesiąca-samiec

ipmkid.jpg

Baco, 2,5 roku, na zdjęciu z Miszą

2isz7rl.jpg

jest jeszcze jamnior, miał być wystawowy, ale nam się koleś lekko roztył :oops:

Przepraszam, że nie w temacie, ale o swoim zwierzyńcu mogłabym w nieskończonośc.....

obiecuję, już nie będę :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi