Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, Stark Dziękuję Wam za te fajne opinie, choć w realu to taka słodka to nie jestem hehe

Alienated nick od imienia - Monika, wymyślałam na szybko i tak po prostu wyszło... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, fajna i ładna z Ciebie dziewczyna, tylko zastanawiam się, po co robisz sobie z włosami takie rzeczy? te ciasne sploty i kombinacje nikomu nie dodają uroku, może ew. nastoletniej afrykance aktywnie poszukującej męża ;) w Twoim wieku naturalne piękno jest reklamą samą w sobie. no a nick faktycznie nieco mylący no i jeszcze awatar nawiązujący poniekąd barwami do rasty, budzi skojarznia z zupełnie innym typem osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielona miętowa to tylko warkocze... I tylko kilka razy dałam sobie je zrobić, bo zauważyłam, że wypadają od tego włosy :P Zazwyczaj chodzę w rozpuszczonych. :smile:

tahela hehehehe :P a ja Was wszystkich zdziwię - do tej pory nie wiedziałam co to "monar", ja to jestem 'udana' :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozklekotana, te szpilki nie są zamknięte?

Nie, otwarte są :)

Candy14, fota Rozklekotanej nie kojarzy mi się z "prowokującą", ani moja za bardzo też nie ;) Myślę, że żadna z nas nie przekroczyła tej pewnej "granicy". Po prostu uważam, że takie foty jak ta moja są płytkie. To takie żałosne domaganie się uwagi... Spytajcie naszej forumowej pani psycholog, myślę, że powie to samo ;)

Swoją drogą, korzystając z okazji - rozklekotana, świetna fota, odjęło mi mowę :D

Myślę podobnie. Wyuzdane, to my raczej nie jesteśmy :) Zwykle mam zwykłe zdjęcia, zwyczajnie nudne... dlatego uznałam, że chcę mieć zdjęcie w stylu Pin-up girls, które kojarzą mi się z czymś nieco płytkim, ale wesołym przynajmniej z pozoru... Czasem fajnie poprawić sobie humor chociaż na 5minut. :)

Tak na marginesie...wiecie, że Marylin Monroe poza tym, że była pin-up girl, miała niepowtarzalny uśmiech, miała również depresję :P Ludzie postrzegali ją jako płytką trzpiotkę, a tym czasem ona wkładała wiele pracy w swój rozwój, niestety zauważono to dopiero po jej śmierci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, piękne włosy, oczy i figura!

Bellatrix, widzę jakieś zdjęcia z wycieczki :) Ślicznie wyszłaś, ładny kolor sukienki :)

Po prostu uważam, że takie foty jak ta moja są płytkie. To takie żałosne domaganie się uwagi... Spytajcie naszej forumowej pani psycholog, myślę, że powie to samo ;)

Kiya, nie wiem, jakie intencje przyświecały Tobie, kiedy zamieszczałaś swoje ostatnie fotki, ale nie uważam, by były "płytkie". Są interesujące, fajnie na nich wyszłaś (nie tylko ze względu na "cyrki", na które zwróciła uwagę męska część forum ;)) i wydaje mi się, że nie przekroczyłaś granicy "dobrego smaku". Bez przesady - oprócz Twojej buzi i zasłon w tle, nic na nich tak naprawdę nie widać. ;) Myśląc w takich kategoriach, każdy, kto zamieszcza tutaj swoje zdjęcia, musiałby być "posądzony" o "żałosne domaganie się uwagi".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snejana, uwazaj na kleszcze ;)

kleszcza już niedawno złapałam :-| wtedy się udało bez tego obejść, ale wróciłam cała pogryziona przez komary :D

-- 02 lip 2012, 18:06 --

ekspert_abcZdrowie, dziękuję, pani psycholog też bardzo ładna więc vice versa!

Bellatrix, pasuje Ci ten kolor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno,

w sumie widze u mnie spore wachniecia w temacie,ale ostatnio raczej spadają, jak przytyłam po mianserynie to sie powiększyły bardzo a teraz to juz chyba pozostałosci sa , ale chadzam na siłownie i zamierzam jeszcze wrócić do biegania uwazam,ze spadą jeszcze bardziej, ale mi w sumie na nie zalezy na tym aspekcie specjalnie, niemniej u mnie sa bardzo zależne od wagi cyrki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi