Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze wieści ze zlotu:1.Morderstwo w biały dzień.I zagadka dla Was-jak myślicie,kto zginął?

Bellatrix, skłonny już byłem przypuszczać, że to Kiyę żeście uśmiercili, bo przestała się nagle odzywać ;) Ale z tego co widzę jest wciąż na forum, więc trochę mi w związku z tym faktem ulżyło ;)

-- 10 cze 2012, 21:21 --

Alienated, dokładnie, to ten sam, okolice szczecina. ;)

Nie uwierzysz jak mam do tego lasu blisko :!:;) Prawdę powiedziawszy, nigdy jednak tam nie dotarłem... Słyszałem jedynie od koleżanki, że okolica raczej zaniedbana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skłonny już byłem przypuszczać, że to Kiyę żeście uśmiercili, bo przestała się nagle odzywać ;) Ale z tego co widzę jest wciąż na forum, więc trochę mi w związku z tym faktem ulżyło ;)

:mrgreen:

Tłumaczyć się będziesz później :!:;) Ja już uciekam do spania... Jutro dzień pełen wrażeń ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale moim zdaniem to każdy sądzi według siebie niestety...

:great: Ta prawda to najbardziej niezawodna! :pirate:

Tak to zazwyczaj w życiu jest, że każdy sądzi po swoich wspomnieniach i tego co go otacza.

ale co tam...

Oj szkoda, że mnie nie było. Jak Robert za tydzień czy miesiąc wrzuci fotki to będę płakał znowu, że nie byłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infamis,

tylko ,że to nie ja robiłam , ja jestem centralnie po środku na tych zdjeciach,

poza tym telefonem wieczorem były robione bez lampy chyba, ale grupowe to jedyne jakie mamy ze zlotu, Robert nie ma chyba zadnej grupówki,

paru osób brakuje

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ale przyzna Koleżanka, że mogła mieć samowyzwalacz albo dokonać bilokacji??? :mrgreen:

I nie musi Koleżanka podkreślać faktu, że jest na zdjęciach. Infamis widzi i czuwa. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi