Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

nie rozumiem. ludzie mają wiecznie po sobie skakać i pokazywac jacy to nie są hipsterscy i "wyłamywać" się z tłumu, tak dla zasady? jeździć ciągle po kimś i uświadamiać go, jakimi to inni nie są kretynami żyjącymi w kłamstwie?

absolutnie nie, to by było zwykłe chamstwo.

Zauważ że po nikim nie jeżdżę, zwracam tylko uwagę na trend jaki tu panuje. Piętnuję zachowania, nie osoby.

jak uważasz że jestem brzydka to możesz to napisać

Uważam że są na tym forum brzydkie osoby, ale nie zamierzam pisać kogo mam na myśli bo po pierwsze jest to nietaktowne, a po drugie nie jestem sadystą i nie sprawia mi przyjemności sprawianie przykrości innym ludziom.

Natomiast chciałbym żeby ludzie się nie oburzali za to, jak napiszę że nie każdy tu jest piękny. Bo nie jest. Jaki sens ma udawanie że jest inaczej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko weź pod uwagę, że "piękny" to pojęcie względne, bo coś co dla mnie jest piękne dla Ciebie może być obrzydliwe.

życiowej prawdy to żeś, niestety, nie objawił, więc cała ta dyskusja chyba była zbędna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się szczęśliwie złożyło, że nie licząc komórek, byłem jedynym posiadaczem normalnego aparatu, i raduję się teraz oglądając uwiecznione chwile :mrgreen: . Ciekawe tylko, czy jak pozostali zlotowicze dostaną (za jakiś tydzień 8) ) fotki i filmiki, to też będą się tak radowali :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłamię się z dyskusji typu komu można pisać jak na zlotach, etc.. ;)

A nie - nie wyłąmię - syf na podłodze, że szok. Szkoda, że mnie tak nie ma. Lubie imprezy na całego.

Korba - ładnie, ładnie. A czy jest coś pośrodku? I jak się ma ten facet w brązowej czapce i kobiety z tyłu do tego?

Dobrze, że ta w środku się sypiesz. Zostań tą z lewej! :)

-- 10 cze 2012, 08:20 --

Snejana, heh - przyznam .. nie bez bólu, że u mnie też. Nie lubię tego, ale to widać lubi mnie. Zawsze wielkie plany jak to zmienić w porządek :)

Na wyjazdach z konieczności o wersalu trzeba często zapomnieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, No ok, ale po pijakach i brudasach nie mam zamiaru sprzątać , jak zaproponowała halenore

moja droga wypraszam sobie

racz ważyć słowa pani wyjątkowa

pijakami i brudasami to sobie nazywaj swoich ziomków a nie tych którzy byli na zlocie, na którym akurat rozbiła się butelka z winem...

porażka :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi