Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

a prawda jest taka, że Wam dziewczynom brakuje troszeczke pozytywnego podejścia na własny wygląd. Ładne dziewczęta Jesteście. Wiem co mówie bo znam się na dziewczynach to tylko dziewczyny nie znają się na mnie :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, to ja jestem najbrzydszą osobą na tym forum :(

co Ty za głupoty gadasz, ej!

i dlaczego chcesz usunąć konto???

-- 05 lut 2011, 21:19 --

a prawda jest taka, że Wam dziewczynom brakuje troszeczke pozytywnego podejścia na własny wygląd. Ładne dziewczęta Jesteście. Wiem co mówie bo znam się na dziewczynach to tylko dziewczyny nie znają się na mnie :mrgreen:

bo ja wiem? ja np. twierdzę, że kiedyś byłam młoda i piękna, a teraz jestem tylko piękna :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luk Luk znamy sie znamy, ale Ty masz chyba z 15 lat? :D A ja nie chce byc uznana za pedofila :D

Czlowiek Nerwica, a gdybys tak zdjal okulary a kupil soczewki, skoro zawsze wypisujesz, ze fatalnie, iz masz "gebe w pryszczach i okulary"?

Do tego postaral sie nieco schudnac, i mysle, ze wtedy bylbys bardziej z siebie zadowolony:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, skoro mnie jeszcze nie usuneli :evil: to Ci powiem, że wyglądasz naprawdę sympatycznie.

a co do pryszczy, to przecież są na to leki.. jeśli środki sklepowe nie działają, trzeba po prostu iść do dermatologa.. albo i neurologa, bo może to jakieś nerwicowe u Ciebie?

-- 05 lut 2011, 21:25 --

poza tym okulary na prawdę wydają się być spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luk Luk,bozeeeeee, to taka "przenosnia", widze, ze czytelna tylko dla osob mi znanych w realu :D Moze to wina tego,ze tu nie mozna operowac tonem glosu i mimika, a jedynie literami...

Czesto tak mowie, np. o wygladajacej mlodo kolezance: "Ale Magda wyglada na 5 lat, wiec jej nie wpuszcza do klubu" i kazdy wie, ze nie chodzi doslownie o 5 lat...Albo "Mam dosyc! Czekalam okolo 10 godzin w przychodni na lekarza" i tez kazdy wie, ze 10 h nie czekalam :D

No wygladasz mlodo na ok 20, ale nie na 15! A ile masz? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LitrMaślanki, moja decyzja nie ma absolutnie nic wspólnego z tym co napisałeś i z Twoją osobą.

Nie mam pojęcia,czemu bierzesz to do siebie.

Przykro mi, że tak to odebrałeś, ale nie ma to związku z Tobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa zrob to schudnij,wypoleruj zęby,odpryszcz sie.....to wszystko jest niby takie proste a tak naprawde bardzo trudne....zwlaszcza dla osoby która jest niecierpliwa i ma ochotę widzieć zmiany już natychmiast..Próbowałem schudnąć....za każdym razem z marnym skutkiem...zły styl życia wygrywał...i wygrywa nadal...;/Zębów niestety już nie wypoleruje bo tego co mam na zębach niestety nie da się już usunąć..,a pryszcze znikają i pojawiają się...Najgorsze to,że tej grubej mordy nie moge jakoś zminimalizować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi