Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

xyzxyzxyz, Misiu Kolorowy,
Kolorowy ? :P Prędzej Biały Miś z piosenki Czerwonych Gitar, co to w "oczach ma tylko szare łzy" ;)

Ty się tutaj nie wykręcaj i nawet nie myśl o kasowaniu konta :nono: Jak już wpadłeś na forum,to zabaw tutaj trochę,a nie tak tylko "łechcesz" ludki swoją chwilową obecnością :twisted::mrgreen:

A bo ze mnie już taki Hamlet, co nie jest pewny tego, czy chce "być, czy nie być" :P W zasadzie to niczego nie jest pewny :D

Zobacz jakie poruszenie wywołałeś,Panie Buntowniku na tym jakże zacnym i spokojnym forum :P:mrgreen: Nawet Panią Administrator żeś ożywił :mrgreen:

A no, zauważyłem zmianę. Już nie "Chloris" ;) Teraz nawet kolorystycznie Królowa Sukkubów jak się patrzy :mrgreen: Aż strach pomyśleć jak wielkie uprawnienia kryją się za tym awansem :D Nie mówiąc już o tym, w jak wielu sytuacjach zostaną wykorzystane w służbie Piekłu :D

Co do nicka,to nie ma problemu-jakoś sobie poradzimy z tym "xyz" :P Możemy nawet pomyśleć nad przywróceniem starego nicka :mrgreen: To akurat najmniejszy problem :twisted:

Nick, to nie problem. Nie ma potrzeby go zmieniać. Mimo wszystko nie zagoszczę na dłużej ... Jeśli "Relatywiście" pisane jest się znów pojawić, to najprawdopodobniej jeszcze się kiedyś niespodziewanie pojawi ;)

A tak w ogóle-miło Cię znów czytać ;):105:

Nie ukrywam, że zasmiecanie Waszego forum również sprawia mi przyjemność ;) No ale są sprawy z którymi trzeba się uporać, więc na obecną chwilę nie jest to zbyt konstruktywne :P

Jestem za

Jeszcze tego brakowało, żebyście mi tu głosowania urządzali :D;) Tu nie ma nad czym debatować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No patrzcie,jak się wywija

Oj tam wywija od razu ;)

Czyżbyś już zapomniał jak rozprawiałeś o ekonomii? Trza twardo obstawać przy swoim

Ekonomia ekonomią, ale sprawy natury egzystencjalno-filozoficznej to swoją drogą ;)

I jak tu wierzyć w cudze poglądy jak tutaj nagle wychodzi iście filozoficzna duszyczka?

Nigdy nie ufaj relatywistom ;) Oni są relatywni aż do bólu :P

Uważaj,bo jeszcze padniesz moją ofiarą

Posiadam amulet, na którym wygrawerowane są imiona aniołów cnót czystości, także jestem bezpieczny :D Nie wspominając już o tatuażach, woreczkach ochronnych, pentagramach, kręgach z soli itd. :D Oglądało się Supernaturala ;)

Może jeszcze powiesz,że to jest w gwiazdach zapisane? Mamy wypatrywać tajemnych znaków na Niebie i Ziemi i czekać aż obwieszczą powrót Relatywisty?

A może by tak specjalnie na tę okazję napisać jakąś ewangelie ? :D

Ależ Ty masz na ludzi wpływ

Mówisz ? Może i coś w tym jest ;) Aczykolwiek wątpie, żeby obiektom mojego wpływu wychodziło to na dobre :P

rzadzimy demokratyczne wybory .. i wiem ile bedzie glosow za

W zasadzie nie jestem demokratą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xyzxyzxyz,

tylko uważaj na słowa, bo ja przeczulona jestem co juz wiesz chyba

Kochana, nie bój nic ;) Prawdobnie już nie zdąże zajść Ci zbytnio za skórę :P

tahela, *Wiola*, bittersweet, To miło z Waszej strony, że się tym radujecie, ale zmaterializowałem się Wam jedynie na kilka chwil ;) Niedługo zostanie po mnie tylko kupka ektoplazmy :P Być może w bliżej nieokreślonej przyszlości jeszcze Was nawiedzę :D Pożyjemy (jeśli pożyjemy :P), zobaczymy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, w gronie naszej paczki kilka razy organizowaliśmy imprezy klimatyczne (sam raz wcieliłem się w Doctora Who :) ), jednak urodziny w klimacie władcy były zrobione z największym rozmachem, mieliśmy nawet tort w kształcie Minas Tirith :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie jak ten wężyk

A no, Bóg odebrał mu nogi i skazał go na wieczne potępienie, więc nie ma wyboru i wywija :D

Takie niezdecydowanie nie przystoi Przywódcy Rewolucji

Ahh te dawno zapomniane już młodzieńcze zrwy, bunty i rewolucje :D

Phi Na mnie to niestety nie działa Na mnie trzeba czegoś więcej Na diablicę skrzyżowaną z modliszką potrzeba czegoś specjalnego,bo takie zabaweczki nie dadzą rady

Że niby czym miałbym Cię rozbroić ? ;) Urokiem osobistym ? :D O ja nieszczęsny ... :P

Ewangelię Ojca Cynika?

Przy odpowiedniej wenie może i powstałoby nawet coś na miarę "Ewangelii Męczennika Nihilisty" :D

Aż taki zły przykład dajesz?

Lepiej się o tym nie przekonywać :P

Tym lepiej Nie będziemy się bawić w głosowanie tylko od razu wydamy zakaz znikania i likwidacji konta
No proszę. Ledwo co awansowała, a już zrobiła się taka władcza ;) Ehh ... co te nowe stanowiska robią z ludźmi ? :D

xyzxyzxyz, Nie pitol Nie musisz tu siedzieć codziennie po kilka godzin, ale wpadaj co jakiś czas i dawaj znak życia. Wiesz łobuzie ,że mamy do Ciebie wielką słabość i pół forum wylewało za Tobą łzy

Wiesz, zawsze miałem tendencje do popadania w skrajności, to też nigdy nie zaznałem umiaru :P Uzależniacie ;) Może i nie trzeba "walić Was po kablach", może i nie doświadcza się po Was "skrętów" (czy aby na pewno ? ;)), ale mimo wszystko znaczny wpływ tego forum na życie ludzi jest bezdyskusyjny :P Bardzo nieprzewidywalny "nałóg" ;) Także lepiej za wczasu się pilnować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aleś Amerykę odkrył :P Ludki tutaj są jak psychotropki 8) No...tylko pewnie z wyższej półki :twisted::mrgreen: No,ale...jak tak bardzo przyciągamy,to znaczy,że nie możesz odejść :twisted: Przyciąganiu się nie opiera :nono::mrgreen:

jeśli ktoś musi eliminować siebie w obawie przed odrzuceniem to ludki są raczej jak sól fizjologiczna podawana domięśniowo.troche bólu,trochę strachu a zero efektu terapeutycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi