Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

sadnesska, dziewczyno, zlituj się ;) Po obejrzeniu tych fotek nawet najzatwardzialsi degeneraci - tacy absolutnie pogodzeni ze swym marnym losem - strzelają sobie w łeb ;) Tęsknoty, coby zatracić się w twym zniewalającym spojrzeniu nie wygasi już żadna morfina ;)

[videoyoutube=mnl7XeyPpww][/videoyoutube]

"Bo wszystkie drogi stąd prowadzą na tory !

Wszystkie drogi stąd na kolejowy most !

Staram się z całych sił lekceważyć niedosyt

Tu miłość trzyma się na ślinę

A szczęście o włos"

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gejben, nie ma co się tak wywyższać - ja wiem, że Ty z tych ekskluzywnych dziwków, ale gdybyś był na ostatnim zebraniu związkowym, wiedziałbyś, że przegłosowaliśmy rezolucję "Dziwek na peronie równy temu w Sheratonie" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale ja jestem wolnym strzelcem i sram na wasze czerwone związki, przyjmuję nieśmiałe dziewice w mieszkaniu post-komunistycznego ale wyzwolonego ponad 2 dekady temu bloku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZEBREC dziękuję bardzo! :D Niestety nie lubię w ogóle jakiejkolwiek kawy. :P

NIHIL! Jesteś niemożliwy.. :D Oszczędź swój łeb, moje czary tracą już swoją moc. Zaczynam się nawracać??

W ogóle zapomniałam jak pogrubić nazwę użytkownika, jak wkleić linka..

Niedługo zapomnę jak się oddycha..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ARTEMIZJA strach trzeba było schować w kieszeń. A tam na górze nie było czasu kiedy się bać. Albo robisz to od razu albo zjeżdżasz z powrotem na dół :)

Ja z wrażenia stojąc tam na górze to zapomniałam o zabezpieczeniach na nogach i mogłam przez chwilę poczuć się jak samobójca. Faktycznie stojąc tam przy krawędzi i widząc to wszystko dookoła to aż zatyka. :D Ja skakałam zupełnie na trzeźwo, ale 3/4 osób to było na wspomagaczach.

ZEBREC zielona herbata! :) Ale tak serio to ja nie wiem czy ta herbata to bezpieczna opcja, pamiętając wybory mistera to wspominam ten cały harem, który stał za Tobą murem.. I te ochy, achy.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi