Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben, pomyslę. Zapewne wrzuce coś przez facebook.

jetodik, dokładnie. Kobieta ma naturalnie ładnie wyglądać jeśli musi się malować by lepiej wygladać a jest młoda to znaczy, że ma tak zniszczoną skórę.

-- 15 gru 2013, 16:56 --

Zawsze mi sie wydawalo ze foty wrzuca sie po to zeby widziec z kim sie na forum rozmawia a nie czeka na achy i ochy :shock: Mnie tam wszystko jedno czy ktos jest ladny czy brzydki skoro fajnie mi sie z nim gada. Fakt ze czasami nie mozna sie powstrzymac i skomentuje sie czyjas urode ale nie jest to chyba temat przewodni tego watku i nie sa to wybory miss :roll:

Dokładnie ja też zawsze myslałam, że to na takiej zasadzie. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mi sie wydawalo ze foty wrzuca sie po to zeby widziec z kim sie na forum rozmawia a nie czeka na achy i ochy :shock: Mnie tam wszystko jedno czy ktos jest ladny czy brzydki skoro fajnie mi sie z nim gada. Fakt ze czasami nie mozna sie powstrzymac i skomentuje sie czyjas urode ale nie jest to chyba temat przewodni tego watku i nie sa to wybory miss :roll:

tak może i jest na normalnych forach, ale na forum gdzie mnóstwo ludzi ma zaburzoną samoocenę (czasem bardzo mocno) to nie licz że wrzucają zdjęcia tylko po to żeby ktoś inny widział z kim rozmawia. Sam jestem zresztą w tej grupie co mnie nie cieszy. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14

Zawsze mi sie wydawalo ze foty wrzuca sie po to zeby widziec z kim sie na forum rozmawia a nie czeka na achy i ochy

Myślę jednak, że spory procent forumowiczów wrzucił fotkę swego oblicza, by przeczytać jakieś miłe słowa o sobie. Mogłyby być (i były) i inne powody oczywiście, ale chęć usłyszenia komplementu też. U mnie też tak było, choć może sam przed sobą nie umiałem tego przyznać wtedy.

-- 15 gru 2013, o 16:09 --

Śmiercionauta,

Co to za obskurny lab? Co ty tam produkujesz? :D

Bardzo dobrze Ci z oczu patrzy. Wzbudzasz moją sympatię. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle,

Echo to rozlega się na naszych dyskach twardych :D . U mnie w folderze forumowym mam 4 Twoje, także śmiało wrzucaj. Na pewno się ktoś ucieszy. :D

hektorka,

Dziękuje, za poprawę nastroju. :oops:

magnolia84,

I Tobie również dziękuję. :oops:

przypominasz mi trochę mojego ex

Wzbudziłaś moją ciekawość :zonk: . Dasz fotę na PW?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi