Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nieboszczyk,

Tak już dużo lepiej :great: Z jednym tylko się nie zgodzę, ona ma 33 lata a wygląda na 40, w tapecie, więc wcale jej te pieniądze nie pomogą wiecznie młodego wyglądu nie dadzą. Raz widziałem, że gadała, że w wieku 60lat będzie się wylegiwać na basenie i pełno facetów będzie jej wachlować, hahaha.

Jak do tej pory to każdy od niej ucieka co ją blizej pozna, wtedy ona wpada w furie, niszczy im samochody itp.

kia_ sportage,

O, nowa userka :D Cześć Sportówka* rozgość się na wyspie :)

* no dobra nie będę Ci dawał przydomków, ostatni raz to było :angel:

Lunaa,

Hej, głowa do góry, niedługo masz tydzień urlopu. Nie karaj się za złe dni, tylko na odwrót - nagradzaj. To jest świetna sprawa, że Lilith daje tydzień na zastanowienie. Wielu userów już to ocaliło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak już dużo lepiej :great: Z jednym tylko się nie zgodzę, ona ma 33 lata a wygląda na 40, w tapecie, więc wcale jej te pieniądze nie pomogą wiecznie młodego wyglądu nie dadzą. Raz widziałem, że gadała, że w wieku 60lat będzie się wylegiwać na basenie i pełno facetów będzie jej wachlować, hahaha.

Jak do tej pory to każdy od niej ucieka co ją blizej pozna, wtedy ona wpada w furie, niszczy im samochody itp.

otóż to.i gdzie to jej utalentowanie skoro uroiła sobie że jako stara babcia bedzie wylegiwac sie na basenie i napalone oblechy będą jej wachlowali a kiedy cos idzie nie po jej mysli niszczy innym samochody/mentalność rozkapryszonego dziecka na które "pracuje" tylko sam wygląd ciała.a gdyby cycki jej obwisły,kudły wypadły?ginie z głodu jak tuman ostatni bo już nikt nie bedzie płacił za oglądanie lampucery.zresztą skończy jak merlin monroe.janis japlin czy whitney houston i zacznie ćpać bo niema kręgosłupa moralnego.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O matko, pokłóciłem się z matką która nie dawała mi spać bo chciała mnie spakować do Norwegii (mogła jutro mi pomóc) i jeszcze zapaliła najmocniejsze światło, tak że wziąłem w umoku kolejne 25mg hydro.

Nic mi nie jest, trochę gardło tak lekko "piecze"? "Boli"? Sam nie wiem. Czuję się spokojnie, może nawet nie lekko, ale ciut zmulony. Więc teraz wiem że 50mg hydro nie działa źle, a ja myślałem że to jakaś odgórna granica.

Na razie jestem poza tematem i nie wiem na co odpisywać, jak coś się pojawi to postaram się wkręcić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O matko, pokłóciłem się z matką która nie dawała mi spać bo chciała mnie spakować do Norwegii (mogła jutro mi pomóc) i jeszcze zapaliła najmocniejsze światło, tak że wziąłem w umoku kolejne 25mg hydro.

Nic mi nie jest, trochę gardło tak lekko "piecze"? "Boli"? Sam nie wiem. Czuję się spokojnie, może nawet nie lekko, ale ciut zmulony. Więc teraz wiem że 50mg hydro nie działa źle, a ja myślałem że to jakaś odgórna granica.

Na razie jestem poza tematem i nie wiem na co odpisywać, jak coś się pojawi to postaram się wkręcić.

lecisz do norweskiego psychiatryka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lecisz do norweskiego psychiatryka?

Do rodziny, ale śmieszkując, można tak to nazwać, bo nie chce mi się tam jechać do wujostwa i jej rozpieszczonej córki do granicy takiego apogeum, że dziadek nie tolerując jej zachowań dostał po kryjomu że "Wiki go nie lubi".

Na szczęście mam już opakowanie hydro na własność, najwyżej będę się wspomagał nią i przesypiał większość nocy.

Urrrggggggghhhhhhhhhhh dosłownie nienawidzę >jeżdżenia< gdziekolwiek do rodziny. Ostatnio nie pozwolili wziąć mi własnego laptopa bo chciałem spakować ideapada, bo przecież trzeba 2137kg kiełbasy dla Martusi, a potem jak korzystałem z wujostwa, jak chciałem go doprowadzić do porządku tak hobbystycznie w godzinę, to nagle dane potracili, to płacz bo jakieś excely, i pewnie dostanę jakiś opierdol bo robiłem to na lewo, myślałem że nie zauważą (głupi byłem), okapowali się jak pojechałem (xD) ale mam to gdzieś. A ten laptop tak chodził że antywirus był wirusem którego nie dało się odinstalować (serio, albo był tak hujowy).

Zanotowane: brak uszczęśliwiania ludzi na siłę #checked.

Dlatego kupiłem thinkpada za 400zł i na wyjazdy biorę go, jedyne na co bym go wymienił to Macbook Air ale mnie nie stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum na długo lecisz i jaką linią?zabierasz jakies swoje żarcie kosmetyki i leki czy tam ci dadzą na miejscu?

Wpadam na 5 dni, coś tam biorę.

mam pytanie.czy na lotnisku po przekroczeniu kontroli bezpieczenstwa "pomagał" ci szmatogłowy brązowooki długobrody ciapaty pracownik lotniska?jesli tak to byłes przerażony kiedy do ciebie podszedł i sie do ciebie odezwał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,HoyaBella, p. Łabonarską znam też z innych ról, nie jestem wielbicielką Jej talentu po prostu, w tej roli też mnie nie przekonała do siebie. Obejrzałam z ciekawości dwa odcinki, nie zainteresował mnie ten serial zupełnie, mimo, że występuje wielu innych, lubianych przeze mnie, aktorów. No cóż, nie wszystkim musi się wszystko podobać :D To oczywiste...

kia_ sportage, ja też nie oczekuję, że mudry spowodują cudowne ozdrowienie, w cuda nie wierzę, ale jeśli osiągam jako taki spokój dzięki nim, to warto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Wpadam tylko się zameldować

a masz tytuł prawny?

Jest poczucie humoru. :great:

Ponad 8 tysięcy postów, myślisz że wystarczy? :zonk:

to spróbuj dopelnić obowiązek meldunkowy u każdego kolegi czy krewnego z obcego województwa który cie zaprosił na dłużej zapisując we wniosku o tymczasowe tytuł prawny jako poczucie humoru ,tysiące napisanych postów i setki lajków jak jestes pewna ze tu to wystarczy.jak sie meldować to oficjalnie i na świeczniku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Ja dziś wstałem taki śnięty i wypiłem kawę, a normalnie raczej unikam. Dorzuciłem żeńszeń nawet, mam nadzieję, że nie wystrzeli mnie z butów.

kia_ sportage,

Coś czuję, że będziesz często brana za faceta na forum po tej zmianie nicka i avka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ni z gruszki ni z pietruszki dostaje dziennie dziesiątki zaproszen do grona znajomych.przez cudzoziemców.przez murzynów i ciapatych islamistow.chcą mnie zlinczować?nie mam nad tym kontroli.może to wirusidło?co za szajs.właśnie jeden napisał na messengerze "Hi"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedego mam na messengerze i nie moge go usunąć.wszystkie zaakceptowane usunołem reszty nie przyjmowałem i ustawiłem ze zaproszenia do mnie mogą wysylac tylko znajomi znajomych.jeden nawet napisał mi na messengerze "Hi" inny wrzucil na moją oś czasu znaczek z napisem "THANK YOU" który tez usunołem jeszcze inny pomachał do mnie łapką na messengerze.nie odpisałem żadnemu z nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi