Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, niedługo w ogóle nie będzie można odróżnić prawdy od podejrzeń, prawdopodobieństw, itd... właściwie to już jest ogromny chaos informacyjny ;)

dlatego przerażające jest to, że tak wiele osób wyrabia sobie opinię na różne tematy na podstawie zdawkowych informacji z facebooka lub twittera, albo co gorsza z memów. Wystarczy obrazek i już wszystko wiemy (tak nam się wydaje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Jak umiarkowanie, znaczy dobre newsy od Ciebie... :smile:

Też masz skojarzenie Chiny, ogólnie Azja - palarnia opium? :shock: Za dużo filmów, za dużo książek... ;)

neon, Zdjęcie lekko niewyraźnie, bo kicia w pozie frywolnej i Tosia zrobiła cenzurę... :D

Miłej imprezki!

tosia_j, Pyszna kociurka... :105: Ja nie wstawię zdjęcia mojego futrzaka, bo mi ten lapek nie czyta telefonu... :roll:

misty-eyed, Normalne, gdy "cierpi się" na oczekiwania... :bezradny: Przechodziłam, podleczyłam na terapii... :roll:

mirunia, Nie próbasy perfum niestety, ale i tak fajnie, bo olejku do ciała i kremu do twarzy, a nabyłam jeno pudło chusteczek. Ja się cieszę takimi niespodziankami. Wystarczy nogę za próg wystawić i człowiek coś dostaje. :D

Ja też już po rytuale kąpielowym. Jeszcze zapomniałam wetrzeć sobie odżywkę w skórę głowy, coraz więcej elementów tego rytuału, człowiek nie spamięta... :P

cyklopka, No bo żeś przyzwyczaiła do określonych manuków, a teraz tak pluszowo... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, śliczny ten pierwszy manuk. :D A łazienka może być bardzo ciekawa w tych kontrastach. Na początku wszystko będzie Cię bardzo cieszyło, bo Twoje i tylko Twoje, wg własnego upodobania. :D

Tak, przyjaciółka rodziców powiedziała: "Ma się podobać przede wszystkim tobie", a ja delikatnie acz stanowczo: "Wyłącznie mnie" 8) Tak że zostaje róż majtkowy w sypialni i w salonie, ja tam będę leżeć/siedzieć przeważnie, a wszyscy oni tylko jak wstąpią w odwiedziny ;)

Od poniedziałku wysyłam kolejne CV, moją motywacją do pracy jest brak mebli :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja też przerabiałam ten problem na terapii, ale jak widzę, odżył. Szczególnie w odniesieniu do kilku osób. Niektóre pozałatwiane, zamknięte i już.

Nie skojarzyłabym pekińczyka z opium, nie ten przedział wiekowy ;), a może nieprzespana noc :mhm::?::D

cyklopka, mądre słowa - ma się podobać wyłącznie Tobie :brawo: Róż jest ciepłym kolorem, sądzę, że będzie bardzo przytulnie i słodko :D

Od poniedziałku wysyłam kolejne CV, moją motywacją do pracy jest brak mebli
, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co? co? :shock:

zdjęcie które zrobiłas zwierzakowi wygląda, jakby ktoś na niego paczał natrzaskany, taki suchar :D

a ja dzisiaj sobie babke ziemniaczaną wymarzyłem, byłem, kupiłem kartofle, cebule śmiatane i nie zawacham sie ich użyć, ale wpierw długi niedzielny spacer z pupilem mnie czeka. ale już mlaskam na samą myśl o babce, dawno nie jadłem :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi