Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, dzieki Dziewczyny za slowa otuchy :********* Ciezko mi jak diabli po tych rewelacjach ktore sa u Ani...

Ja dzis bylam na malych zakupach swiatecznych , teraz przygotowywalam zdjecia na jutro na egzamin ,zgram je na pendrive ,wrzuce do kompa zeby ne tracic czasu . Mozemy tak zrobic zeby nie szukac gdzies po necie zdjec tylko miec gotowe do umieszczenia na stronie.

mirunia, pokaz choinke :uklon::uklon:

Ja mam taka :)

kosmostrada super ze taki fajny , kulturalny weekend masz :105: korzystaj ile sie da !

cyklopka chyba w Krakowie taka pogoda na bol glowy :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, śliczną masz tę choinkę, oryginalna z tym grubym esem-floresem zielonym (trudno nazwać to łańcuchem).

Ja Ci swoją wysłałam na maila :D jest tradycyjna, czerwono-złota, niezbyt duża. Spalił mi się jeden komplet światełek, więc jest tylko jeden rozłożony.

Płatuś, to trzymam jutro kciukasy za powodzenie www. - jestem pewna, że sobie pięknie poradzisz Pracusiu. :D

kosmostrada, he, he... to "odpierniczyłaś" niezłą robotę, pięć puszek + przekładaniec. :105::105: Wiem, że jesteś w tym dobra i na pewno będą smakowały wszystkim. Zapachu narobiłaś, że aż ja tutaj czuję. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dziekuje za kciukasy :)

Bardzo ladna choinka :) lubie czerwien , zloto i zielen :) A lampki mozna zawsze dokupic jeszcze. Chociaz moim zdaniem jest ok :great:

Troche sie stresuje jutrem a raczej tym czy nie wstane znow z migrena bo wtedy ciezko mi bedzie na egzaminie a to koncowy , po nim sa wydawane zaswiadczenia o ukonczeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Jak tam ludzie?

U mnie Black Sabbath w głośnikach.

Zastanawiam się czy osiągnąłem oświecenie, popadłem w manię, cofnąłem się do okresu bezkrytyczności wobec ego, czy może coś mi się przestawiło i jutro będzie po staremu.

Live long, and prosper!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Dobrze, że się odezwałeś i że to nic poważnego! Zdrowiej szybko!

Purpurowy, Mam nadzieję, ze jednak udało się pospać... :bezradny:

mirunia, JERZY62, No popierniczyłam, cieszę się że mam z głowy. :smile:

platek rozy, Trzymam kciukasy za egzamin!

misty-eyed - odezwij się, jak się udała Twoja dzisiejsza impreza?

Wróciłam znów bardzo zadowolona, dziś było winko dla odmiany. :smile: Dobrze że to już koniec imprezy, bo to jednak dla mnie strasznie intensywny czas, już nie mówiąc o tym, że nie pamiętam, kiedy ostatnio piłam i to trzy dni pod rząd. ;)

Na dobry czas trafiło, może nie jestem w najlepszej formie, ale mam siłę, która pozwala mi się mobilizować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi