Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

caluśki biały tylko głowa jest jak u banana spidera :D

O, to cudak :105:

To fajnie, jak będę na kupnie, to będę wiedziała, do kogo się zwrócić, ale jak mówię, to może być za rok czy dwa, bo trzeba mieszkanie urządzić, kasę na terrarium odłożyć itd.

Ḍryāgan, mnie dopiero dzisiejszy dzień trochę rozpogodził, dosłownie było więcej światła.

Ogólnie nie dajemy się, trzymamy się :papa:

luz może uda mi się załatwić od BHB albo Boba Clarka samice ceny różne od 50 funtów do kilkunastu tysięcy (raczej nie dam rady załatwić czegoś powyżej 1000 funtów) np. bel BHB line

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********

Noc z mega zawrotami mialam ... I teraz sie bojam czy mi znow wraca to co mialam ostatnio i czy w takim stopniu. Przesililam kregoslup bo pracy bylo ostatnio duzo a w pracy tylko ja i Pani Renia oraz jeszcze nasza kierowniczka ale w formie kilku godzin dziennie .

Zalamac sie idzie.

Musze dochodzic do konca stazu zebym mogla przejsc do tego drugiego projektu. Wiec niech moj kregoslup sie uspokoi.

Pogoda juz dzis wstretna .

kosmostrada, ciuszkoland fajny tyle ze daleko no i wiesz jakie tam nieraz handlary bitwy staczaja ....

jak sie dzis masz????

Spokojnego dnia dla Wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Będę chyba jak ten więzień kreseczki ryć, który to z kolei dzień bez światła. :bezradny:

Nie będę ściemniać, czuję się beznadziejnie. I tyle mam do powiedzenia.

Miłego dnia mimo wszystko!

platek rozy, Wytrwasz Platuś, bo to już niedługo, nie z takimi rzeczami się daje radę!

JERZY62, Miłego fotonowania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłam sobie kawę, wyglądam przez okno, co chwilę pada...

Jeszcze tyle czasu do przesiedzenia, bo już robotę zrobiłam.

Dziś wypachniłam się perfumami, których używałam jeszcze na studiach. Piękne, wyjątkowo mi pasujące i takie terapeutyczne, bo kojarzące się z lepszymi czasami. Taki drobny trik na taki dzień jak dziś.

Wrócę, wyjdę z psem, wcisnę coś do jedzenia z rozsądku. Dzień jakoś minie...

Mirunia, gdzie jesteś?

Purpurowy, I jak to wykluczenie znosisz biedaku... ;)

Carica Milica, Dasz radę Kochana, teraz fajne są te babki w laboratoriach, można nawet zzielenieć na twarzy i się zaopiekują. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Powinni być już psychologowie specjaliści od takich ciężkich przypadków... :D

Carica Milica, Nie za wcześnie te paznokcie obgryzasz? ;) Proponuję wyznaczenie sobie na to czasu w czwartek od godziny 18.00 do 18.30. :smile:

Kolejna kawa, a co tam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień taki sobie! :papa:

U mnie też dzisiaj ponuro, nawet na minutkę nie było promyka. Ale sucho, nie pada i w miarę ciepło.

W pracy miałam spokój, ale do południa sama byłam jakaś niespokojna, z kręćkiem w głowie. Przeszłam się na 15 min. do drugiego budynku, żeby się dotlenić i poruszać trochę.

kosmostrada, jak się teraz czujesz? Minęła ta beznadzieja?

Zaglądałam wcześniej, ale brzydka dzisiaj Spamowa... rozumiem walnąć raz bluzgiem, ale nie cały seryjny wianuszek. :shock:

O tak zareagowałam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Oj jak dobrze Cię widzieć, bo się bałam, że dziś też Cię dopadło.

Ojej to widzę umknęły mi jakieś dziwne klimaty na Spamowej :shock: , kto się dziś popisał?

Jak to na wieczór, sam fakt że udało mi się robić swoje, ciut poprawia humor. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi