Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie grypa dopadła jak jeszcze w klinice byłem,pamiętam że dostałem wtedy pierwsze samodzielne wyjście tylko do apteki bo powiedziałem że potrzebuję czegoś na zatoki,przy okazji kupiłem dwa opakowanie sudafedu z pseudoefką(wiadomo po co :lol: ) korciło mnie by wtedy przyćpać na oddziale ale bałem się że nie będę spał całą noc.Dziwne uczucie było bo wcześniej cały czas byłem ''eskortowany'' na spacerach i przepustkach.Specjalnie z tego wyjścia do apteki szybko wróciłem by nie budzić podejrzeń i za parę dni dostałem zieloną kropkę jako jedyny z mojego oddziału.Dostał jeszcze jeden chadowiec ale musiał wychodzić tylko pod moją opieką bo lekarz tak wpisał. Wkurwiał się że ja mogę sam wychodzić a on może tylko ze mną.

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu męczy mnie lęk. Miałem już 6 dni przerwy i myslałem, że mi to przeszło całkiem.

Wiele ja z tym lękiem walczyłem. Szczególnie, że bałem się wyjazdów z Warszawy.

A pojechałem motocyklem do

- Kwidzyń

- Kazimierz x 2.

- Nałęczów

- Płock

- Łowicz

- Rzeszów

- Chęciny

- Modlin

- I niezliczona ilość razy do Józefowa i nad Zegrze.

Czułem lęk, ale przelamywałem go i jechałem. Mysłałem, że od tych wycieczek dostanę większej nerwicy.

Tymczasem okazło się, że wycieczki były ok a wykończyła mnie ta kurwa - kierowczniczka odziału dziennego.

To wszysko stało się równo dwa tygodnie temu. Od tej pory moje życie zamiieniló się w niesutanny ciąg lęku, depresji i napięcia.

A jeszcze trzy tygodnie temu było całiem dobrze. Wychodziłem sam na spacery i czulem się dobrze. Nie miałem żadnego lęku,

kto wie ile ja teraz będę z tego wychodził i jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi