Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Buro od rana, w nocy lało, ale jest dość ciepło. Nastrój mam dzisiaj w miarę stabilny, spokojnie dzień w pracy mija i oby tak dalej. Jak siadłam rano do biurka, tak chyba przyrosłam, tyle co do toalety. ;) Jakaś mało ruchliwa dzisiaj jestem.

kosmostrada, a myślałam, że ruszy, a tu klapa na całego :bezradny: to masz nowy wydatek; :bezradny:

Wcale Ci się nie dziwię, że masz nastrój do kitu i nic się nie chce. Skieruj działania w stronę urlopu i niczym się nie przejmuj, chałupa nie ucieknie, porządki zostaw na później.

Pazurka zrób, muzyczkę ulubioną se włącz i jakoś pójdzie dzionek. Tulam w tym roztelepaniu. Bisous14.gif

Carica Milica, smacznej japońszczyzny! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kryty_k, oddychaj powoli. Chaos to zło, ale można zapanować nad tym

Jedno to chaos wewnętrzny - trzeba czasami czasu by sobie go poukładać, ale jak do tego wprowadzają jeszcze chaos z zewnątrz - wymagają bóg wie czego, każdy ma inną koncepcję i wymaga czego innego - a ty masz wszystko pogodzić nie mając w dodatku na to czasu i koncentracji...

wysiadam już - nie daję rady... nie wiem, może jestem zbyt leniwa, może zbyt szurnięta i nie nadaję się do pracy... może tylko za mocno panikuję nie wiedząc jak się zabrać za ten stos zadań... a rzucić tego nie można - bo z czegoś trzeba żyć... bo żyć kazali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pazurki naprawione. Postanowiłam sobie jakąś przyjemność zrobić i kupiłam u moich kosmetyczek ampułkę na pienkność. :D Dostałam od nich próbkę peelingu enzymatycznego i kremu, co mi robi zabieg w domu. Dziś wieczorem spa. :smile:

Carica Milica, Zazdraszczam dzisiejszych pyszności, ja zgodnie z humorem idę na łatwiznę i smażę łososia.

misty-eyed, Tak Kochana, pozostaje tylko czekac na lepszy czas. :bezradny:

mirunia, To dobrze, że masz stabilny dzionek! :great:

Muszę ogarnąć chałupę, bo przecież moja siostra będzie mieszkać z psem, to muszę przygotować. :smile:

Co dziś masz na obiadek?

Lusesita Dolores, Najpierw zawołam serwis, ile by kosztowała naprawa, ta lodówka ma trzy lata, sumie niedawno ją spłaciliśmy. :(

piękna, No ja niby cały dzień się czymś zajmuję, ale za wiele to nie pomaga. :bezradny: Chociaż może gdybym leżała, byłoby gorzej.

kryty_k, Standardowe forumowe pytanie - czy bierzesz jakieś leki i jesteś pod opieką lekarza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kryty_k,bierz długopis w łapkę i pisz na karteczce ,co jest do zrobienia...może w ten sposób chociaż trochę uporządkujesz ten chaos(?)Odrzuć wszystkie nadprogramowe rzeczy,sprawy,których nie jesteś w stanie teraz zrobić i trzymaj się mocno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie leje... :why: najchętniej wlazłabym pod kocyk i ucięła komara. Chyba tak zrobię, bo ziewam jak hipopotam. :mhm:

kosmostrada, obiadek zwykły... mielony w sosie musztardowym (dla odmiany), ziemniaki i pekinka z jabłkiem.

To tak z grubsza ogarnij chatę, siostra oko wyrozumiałe przymruży... a spa konieczne dla poprawy urody i nastroju. ;)

misty-eyed, ciężki dzionek, ale damy radę go udźwignąć... może jutro będzie żwawiej, oby... ;)

piękna, :papa: dietetycznie, ale smacznie i zdrowo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kryty_k, Standardowe forumowe pytanie - czy bierzesz jakieś leki i jesteś pod opieką lekarza?

Od niedawna, na powrót, tak :-(

Co do notowania, staram się notować, ale ciężko nadać priorytety sprawom. Może gdybym pracowała po 20 h dziennie byłoby się w stanie wszystko zrobić. A tak zawsze jakaś sprawa ucierpi. Szczególnie gdy wszystko robię dwa razy wolniej przy tych problemach z koncentracją.

Ale przy cieniach w kadrze poleciałam nie ja, a kolega, więc nie jest jeszcze tak źle ze mną.

Choć nie ukrywam, że mega trudny czas dla mnie.

Teraz chwila relaksu, mogę poszydełkować, mały trenuje karate.

Kiedyś z nim próbowałam, ale to nie dla mnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi