Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, ano można dać zamiast zdjęcia profilowego rysunek, wpisać drugie imię, nie dodawać szkół i miejsc pracy. Treści i informacje widoczne tylko dla znajomych w sensie dodanych do profilku.

platek rozy, no niestety trochę droższa, bo niektóre postaci drugoplanowe nie były w dystrybucji w Polsce i ktoś z USA zamawiał. Tak se wzięłam na pociechę po ciężkim tygodniu.

W sumie oblecę też zabawkowe jak będę w sobotę na zakupach, może trafię na jakieś przecenione modele. I na perfumach coś zaoszczędzę 8)

Jutro praktyki, frytki, świetlica. W piątek nie mam zajęć po południu, święto we wsi, i uczyć się nie trzeba.

No i nie powiedzieliście mi co mam zrobić z tym pięknie rozpoczętym wieczorem. Krzyżówka obrazkowa?

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, miejscowy lokal :)

Lubię takie. :smile:

Powiem Ci że dużo bardziej wolę sobie pójść gdzieś na kebaba niż do McDonald's lub KFC.[/quote

My chodzimy też do maca do kfc rzadziej

Ale nie powinnam jeść takich rzeczy bo mam nadwage:/

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, selerzę i zamalowuję pola ołówkiem. Trochę za ciepło pod kołderką :oops:

Nie, oglądałam tylko program o tajemniczej śmierci Robina Williamsa. Poza tym wyłącznie serial i reality 8) Ładnie mi podeszła ramówka tej wiosny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, rozumiem. Sam nie znoszę reality shows (nie umiem nabrać dystansu i przykro mi jak ktoś z siebie głupka robi; z drugiej strony, może już się to zmieniło, a i znajoma się pojawiła w jednym), ale słabo oglądam w ogóle - promieniuję się Internetem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, ja oglądam tylko reality, w których występują znane osoby, np. ktoś z serialu. Nie oglądam talent show z amatorami, bo tam 300 osób ma swoje 5 minut i absolutnie nic z tego nie wynika, a każden opowiada, że program mu zmienił życie :blabla:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten, o którym wspomniałem był poświęcony zawodowcom w danej branży. Nie oglądałem go i o udziale owej osoby dowiedziałem się przypadkowo po latach.

Coś jestem poddenerwowany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:*********

E i wstalam z dolem, rozbita i poplatana, natlok mysli, nie wiem co mam zrobic bo zapominam zaraz ...swietnie.A wczoraj bylo jeszcze normalnie o ile z depresja moze byc normalnie.

Sie, siet , siet!

Jak sie macie????

Milego dnia!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

platek rozy, no tak to bywa z tą depresją/nerwicą, że jednego dnia lepiej, drugiego gorzej. :bezradny: Mam to samo.

A idziesz dzisiaj do pracy lub na warsztaty? Jeżeli nie, to pozwól sobie na spokojny dzień dla siebie, jakieś wyjście lub inne zajęcia. Tulamy się :****

Dzisiaj pogoda słoneczna u mnie, po wczorajszej zimie to aż dziwne. Resztki śniegu gdzieniegdzie.

A rano wstałam też rozbita jak stary garnek i ledwo doszłam do pracy. Siedzę i przebieram w papierkach, coś tam ogarniam.

Mam nadzieję, że z biegiem dnia rozkręcę się nieco. Zawsze mam taką nadzieję, a bywa różnie.

Buziaki :****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana tulam Cie goraco:********** ja tez pedze do pracy , na 11 dzis mam do 16 .

Jeszcze mi zabrali moje combo do drukowania i kserowania do naprawy a dali jakies male , dziwne cosik i to cosik sie zacina z bledem "1000 bledow" no i sie musze z tym szarpac. :bezradny:

Nie mam pomyslu na obiad , nie mam pomyslu na nic.

Jestem nieogarnieta .

Kochana oby ten dzienw pracy minal szybko Tobie i mnie !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter jest ciastkiem

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, co słychać u was? Mnie dzisiaj terapia odpadła, a w tym tygodniu nie byłem jeszcze ani razu i przydalaby się. No i zajęcia musiałem odwołać, bo dzisiaj kolidowały z terapią. Cóż, dzien wolny zyskałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Looo jesooo jaka niemoc :roll: zrobie sobie jak wroce , prosty obiad--- makaron z lososiem i pomidorami suszonymi ... Mam losia w puszce bo w Biedrze teraz rybki taniej . Depresjo idz w cholere! :comone:

fd5618ac10c64267b9c151dfac8cbcfb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Melduję się też w swej lichości... U mnie niestety wiosna nadal przyczajona, zimno, buro, mgła. Wilgoć wżera się w kości. Marnie śpię i marna wstaję. Łyknęłam procha na ból łba. Ale trudno, cierpliwie czekam, to już naprawdę tylko chwila.

Piję kawkę w robocie, zaraz dziabnę kolejną, co by kumać co robię. ;) A jutro piątek, to już coś!

platek rozy, mirunia, Dziewczynki Kochane*****, tulam się z Wami. Taki dzień, będzie lepiej, zaraz weekend coś wymyślimy na poprawienie humorków.

Chłopaki miłego dnia!!! takie tam, fajny plan B wymyśl... ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, a miałem się poskarżyć na problemy z pamięcią itp. Cóż, jakoś będę musiał znieść dodatkowy dzień wolny ;)

platek rozy, przesyłam uśmiech na poprawę nastroju ---> :D O!

kosmostrada, jaki plan B? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kochana to niech Ci służą nowe tabsy, a z benziakiem to ostrożnie! Mam nadzieję, że apetyt Ci wróci. Dla mnie jesteś bardzo dzielna, że próbujesz z tymi lekami, nie poddajesz się mimo uboków, i wreszcie coś Ci dobrze przypasuje.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

... U mnie niestety wiosna nadal przyczajona, zimno, buro, mgła.

Kosmuniu, może być takie cóś na osłodę dnia i perspektywę rychłej wiosny??? :D

Zakwitła mi w pracy, a urwałam tydzień temu i daje mi ciutkę radości jak zerkam............

Też Cię ściskam w tej lichości i burości - no nie damy się!!!

carica, :papa: oby Ci przypasowały nowe leki.

platek rozy, fajny obrazek... a deprechę trza kopnąć w doopę, o!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dziękuję Kochana! :D Chyba też muszę sobie tchnienie wiosny wprowadzić do domku i do pracy. Kiedyś miałam forsycję w ogródku, ale przy osuszaniu budynku ją zniszczyli. Jutro rano na spacerze z psem poszukam jakiś krzaczorów do obskubania. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi