Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, ile Ci sloczkow wyszlo? Ja uwielbiam powidla sliwkowe ale nie wiem czy umialabym zrobic? nie robilam nigdy

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, nooooo ja tez lezalam z taka co robila pod siebie i smarowala pozniej ta kupa wszystko na okolo. W ogole nie siedzialam na sali tylko spac przychodzilam ale to lato bylo to siedzialam wparkua teraz raczej nie ma takiej mozliwosci.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć jest tu sporo osob którzy chodzili na terapie lub są po czy terapeuta ma prawo postawić warunek,że terapia bez leków jedynie jest możliwa?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, moja mi takich warunkow nie stawiala , ja wprawdzie nie biore lekow ale na poczatku jak zaczynalam to testowalam tiananeptyne ktora sie nie przyjela zreszta jak i jej poprzedniki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ten bark mnie bolał z przerwami, jak 2 dni spokoju, to znowu ze 3 dni rwania. W ciągu dnia też ból był i znikał. Smarowałam żelami, masowałam, prysznicowałam. Dopiero Mc Kenzie mi pomógł. Weź ten opokan na noc.

A lodówka fajna, spora zamrażarka i chłodziarka wystarczająca... cena też dobra. Buty super, moje botki są też tej firmy i wygodne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kurcze a Mc Kenzie to cwiczenia prawda? Ale to na szyjny mialas je tak?

Wlasnie chyba te lodowe wezme bo tez mi sie wydaje funkcjonalna.

Kozaczki kupie jak tylko zmierze i zobacze jakie w srodku:)

Bo nic innego mnie nie zachwycilo a ja lubie takie bardzo wysokie cholewki zeby mi bylo cieplo :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, aj to ja sie nie zalapie juz na ten rok na te cwiczenia :bezradny: u mnie nie bylo juz miejsc jak pytalam w sierpniu

Oja masz same dobroci na zime :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a masz jeszcze namiary na tego Pana fizjo z polecenia Irka? Pewnie prywatnie do niego chodziłaś, a to kosztuje. Mógłby Ci pomóc.

Płatuś, a może Ty coś podźwigałaś ostatnio, może przy tej lodówie miałaś "gimnastykę" przy wyprowadzce zawartości?

Ja jak tak się powyginam przy różnych porządkach w zakamarkach i pod meblami, to później płaczę z bólu ramion i szyi. O oknach już nie wspomnę. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak namiar mam ale to niestety prywatnie bylo a teraz juz nie mam pieniazkow bo i lodowka i buty ...

Mylam lodowe wczoraj cala i wynosilam lod , moze to i od tego , plus wylazenie na balkon po jedzonko. :bezradny: Albo sama juz nie wiem co. Az mi do lokcia to promieniuje jak cos chce podniesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, wolę serial niż mecz.

platek rozy, chyba masz to co moja mama - prace domowe, wychodzenie na balkon, coś z dyskami, tu zawieje, tam zawieje i się rzuca na bark.

Ładny wieczór jest, taki dziwny wiatr, nie za zimny, czasem zapierający dech w piersiach i przeczucie, że coś się wydarzy, jakby już było postanowione. Może być dobre przeczucie. Mogą być też urojenia, co nic dobrego nie wróżą, albo zakochanie, to już na pewno nic się nie wydarzy.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Może jak Mirunia mówi przeciążyłaś ramię i jak odpocznie to ból przejdzie.

Ja nie mogę butów z CCC, bo nie mają mojego rozmiaru ( albo za duże, albo za małe... :bezradny: ) Chociaż przy zimowych to w sumie skarpetę można grubszą włożyc.

Chciałabym tak dla przyjemności jakieś butki kupic, bo mam już wszystkie co najmniej 2 lata, ale póki mam w czym chodzic, to muszę się powstrzymac. Ech...

W tych hurtowniach nie ma minimalnego zakupu, ale w tej co ma najpiękniejsze kamulce musisz kupic sznur. Brakuje mi takiego miejsca z kamykami na sztuki. Czasami przez neta kupowałam w dniu darmowej wysyłki.

Marcin2013, Nie wiem, czy mecz będę oglądac...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, i co lekarz Twojej mamie powiedzial?

kosmostrada, Wydaje mi sie ze to jednak jakies uciski czy zapalenie?

U mnie w tym jednym sklepiku tez sa sznury kamykow ale sa dodatkowo na sztuki tez. Do kolczykow lepiej mi na sztuki brac.

acherontia-styx, :great::great::great: i zawsze to jakas rozrywka :) bedziesz nas na biezaco informowac o badaniach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, To czekamy na relacje! :D

cyklopka, Stawiam na dobry dzień i pozytywne wibracje... ;) Jeśli takie odczucia to urojenia, to ja też musiałabym się z nich leczyc... ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co ci jest

oligofrenia i autyzm.za piekne oczy renty sie nie dostaje

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, najchętniej to by jej zoperowali i bark, i ścięgno w przedramieniu, ale ona źle znosi szpitale, więc mam nadzieję, że będą to leczyć zachowawczo :(

kosmostrada, kiedyś jak byłam nastolatką to usilnie szukałam znaków na niebie, ziemi, tudzież w książkach, bezsprzecznie wskazujących, że mi się w końcu poszczęści :mhm:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Oby dalo sie zatem leczyc i nie bolala mame ta reka !

Witajcie Kochani:********

U mnie snieg a ja w adidaskach :roll: Jade zaraz na spotkaniez tym doradca zawodowym , pozniej mam na 14 dentystke i po buty jade.

Bark wygrzalam na noc lampa na podczerwien troche jakby lepiej.Zobaczymy co dalej.

Musialam z sasiadka wzywac policje do tych studentek ktore wynajmuja mieszkanie pod mieszkaniem sasiadki bo znow wpadli do nich kawalerowie i byla glosna impreza na balkonie :? ziab jak cholera , snieg sypie a oni imprezuja , sasiadka im uwage zwrocila to ja zwyzywali od kuuuu.... i ci.... :? i zaczeli rzucac po balkonach kamieniami.

Policjant ktory przyjmowal wezwanie byl tak niemily ze mialam ochote go sklac. Powoedzial zebysmy same sobie zalatwily sprawe ze studentami , w koncu jednak przyjal zgloszenie . No i jestem niewyspana.

kosmostrada jak Twoja lapka????

Milego dnia Wam zycze!

Oby ten snieg stopnial bo to jeszcze stanowczo nie pora na niego.

1355075920_1353593947_tumblr_lvvylhqvns1r7lcrxo1_500_large.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

A u mnie zimno, ale słonecznie. Będę dziś musiała podlac na ogródku, bo jest tak sucho, że hortensja klapła... :shock:

No i znów poniedziałek, ech. Dziś ciężki dzień - po pracy lecę z psem, wpadam do domu jego i kotkę nakarmic i na zajęcia.

Zawsze na początku tygodnia niemożebnie nie chce mi się iśc do pracy, ale potem jakoś tydzień się rozkręca i byle do piątku.

platek rozy, Platuś*****, Zimowa Księżniczko ;) , lec po butki szybciutko, bo nam się zaziębisz! Pochwal się zakupem koniecznie.

Łapka lepiej po nocy ( albo jeszcze trzyma przeciwbólowy, który wzięłam) i dam radę. Cieszę się że bark Ci mniej dokucza.

Ale masz kurczę z tymi sąsiadami nocne atrakcje... Jakiś nieprofesjonalny ten policjant.

filip133, Hej! A co Ty właściwie masz z tym swoim barkiem?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam uszkodzone ścięgna po wypadku i mam tam włożoną płytkę, żeby nie "wystawało" do góry, jak wcześniej... 29 listopada jadę do szpitala w Rzeszowie na wyciągnięcie tej płytki z barku, prawie po dwóch latach odkąd ją mam.

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi