Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, to sie cieszę :)

Ja właśnie przetrzepałam swoją szafe... kurde... ile ja mam fajnych ciuchów o których zapomniałam :mrgreen:

Poprasowałam czesc rzeczy, powiesilam ładnie na wieszaczkach i nic teraz codziennie pokaz mody w miescie robic :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Nie mam w ogóle parcia na słodycze ( zapewne lek) :shock: , ale wyjścia zazdroszczę...

Mówisz wypiękniłaś się Słonko? :105: Ja posmarowałam samoopalaczem nogi, bo chodzę z gołą kostką, no i zupełnie ta pęcina inaczej wygląda.

U mnie jeszcze pogoda się trzyma, nie kcę żeby padało, bo mam wtedy kłopot ze spacerami z psiurem. Weź tu sprzątnij kupę trzymając smycz, parasol i jeszcze z reguły siatę z zakupami... :?

Co będziesz robic Kochana? Ja poczytuję mądrą książkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana a zrobilam sobie cieniowanie oczu od jasnego do ciemnego na zewnatrz a do tego jeszcze linerem kocie oko :105: i umazialam sie nowa szminka :D a Twoj kolorek Loreala widzialam , boska!Lubie takie kolorki.

Kochana a umyje sie , zjem kolacje i tez bede czytala. Zaczelam wczoraj dosc dobrze zapowiadajaca sie ksiazke i o trudnym problemie mowiaca(kazirodztwo)w dodatku naszej rodzimej autorki ----Malgorzata Warda "srodek lata"

JERZY1962, Jerzyku jak sie masz ?:********* cos malusko jestes :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Jerzyku!!! Miło Cię widziec!

platek rozy, Szacun za oko. Ja tak tylko na duże wyjścia. Dziś do pracy machnęłam szeroko niebieską kredką i na to cieniutko przy rzęsach eyeliner i wio! No, sminka fajna, taka do roboty i do biedry... ;) Jeszcze nie doszłam do rosska , żeby obcykac tą Twoją, myślę, że wpadnę jutro przed pracą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana samoopalacz mam z apteki - Palmer's (pisałam kiedyś o tej firmie), tu nie oszczędzam, bo większośc robi mi smugi, albo wychodzi na pomarańczowo, przy mojej jasnej karnacji. Ten też ładnie pachnie. Wielka butla, więc docelowo się opłaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie kcę żeby padało, bo mam wtedy kłopot ze spacerami z psiurem. Weź tu sprzątnij kupę trzymając smycz, parasol i jeszcze z reguły siatę z zakupami... :?

hahaha skąd ja to znam... dlatego na spacery zaopatrzylam sie w kurtke przeciwdeszczową... bo z parasolem ni hu hu ;)

Sprzatasz po psie?! szacun :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi