Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Nazywają się o dziwo ;) rajstopy damskie z mikrofibry, czarne płaskie "rajstopowe" opakowanie z damskimi nogami w szpilach, 40 DEN, o doczytałam - produkt polski. Rajstopy jak rajstopy, ale wiesz ile w Calzedonii trzeba dac za te kryjące. A czasami są na raz.

A może jednak olśni twoją lekarkę, a przynajmniej Cię umiejętnie wesprze.

Przyjemnośc nie musi przecież kosztowac, a przynajmniej nie musi dużo. Ale jakoś trudno mi się cieszyc ze zwykłych czarnych rajstop, chyba muszę znależc na dziś coś innego. Chyba se zaliczę rysowanie potworów w pracy :D

-- 18 lut 2015, 20:30 --

Zalatana23, masz info w poście do Platka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j,:******* ja obchodze swieta Bozego Narodzenia bo lubie te potrawy ktore sie wtedy przygotowywuje , do tego lubie atmosfere swiat a wierzaca nie ejstem :) u mnie jako ze jestem Wegierka po dziadku , bardziej sie wierzylo w Dracule niz w Boga :) taka rodzina ale sadze ze wiara to sprawa tak indywidualna ze nie nalezy sie do niej mieszac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, :lol::lol::lol: Grubsze, raczej nie widac lakieru niestety. Ale jak ty chcesz ten lakier oglądac w rajstopach, przecież nie zakłada się do nich butów z odkrytymi palcami, no kaman... Aaaa, ty mówisz o momencie a la Kopciuszek, gdy pantofelka zakładasz lub zdejmujesz... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j,:******* ja obchodze swieta Bozego Narodzenia bo lubie te potrawy ktore sie wtedy przygotowywuje , do tego lubie atmosfere swiat a wierzaca nie ejstem :) u mnie jako ze jestem Wegierka po dziadku , bardziej sie wierzylo w Dracule niz w Boga :) taka rodzina ale sadze ze wiara to sprawa tak indywidualna ze nie nalezy sie do niej mieszac .

to ze pieczesz gotujesz stroisz choinke to jeszcze nie znaczy ze obchodzisz swieta. tak teraz jest - lukier zjesc, reszte wyrzucic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol::lol::lol: Grubsze, raczej nie widac lakieru niestety. Ale jak ty chcesz ten lakier oglądac w rajstopach, przecież nie zakłada się do nich butów z odkrytymi palcami, no kaman...

No to oczywiste chyba! Gdybyś tak się nosiła, to nie moglibyśmy konwersować (czułbym coś na kształt dychotomii!).

Aaaa, ty mówisz o momencie a la Kopciuszek, gdy pantofelka zakładasz lub zdejmujesz... :D

Nie tylko, bawić się można na różne sposoby, ale kierunek jest słuszny. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j młody ma 9 lat, więc chyba ścisły post go nie obowiązuje ;)

amelia83 najlepiej pracę w swoim fachu - rekrutacja, szkolenia, HR; ale przestałam już wybrzydzać i chciałabym po prostu wyjść do ludzi, mieć zajęcie i własną kasę :bezradny:

Aplikuję więc i do firm, i do biur i do sklepu i gdzie się da...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi