Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej

Infinity, iznów będęmiała kompleksy. Z tego odchudzania rok temu to prawie nic mi nie wyszło.

JERZY1962, niekoniecznie mało. Oslabienie może byc wynikiem nie dostarczania odpowiedniej ilości minerałów, witamin itd.. Kalorie nie maja z tym nic wspólnego .Można odżywiać się mało kalorycznie z odpowiednia dawką w/w składników.

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fejsbuk mnie napadł, że nie mam wpisać pełne nazwisko, bo miałam drugie imię w polu nazwiska. A mam 8 bdb powodów, żeby nazwiska na fejsie nie mieć :( Nie mam ochoty wymyślać pseudonimu, ani bawić się z japońskimi znaczkami, ani z inicjałami, było dobrze jak było :(

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Dziś wyjątkowo piszę z pracy, ale jest mega luźny dzień... Uściskam Wszystkich teraz, bo po pracy mam dużo roboty w domu i może wejdę dopiero późno Was poczytać.

Infinity, Kochana, mam tyle samo wzrostu i ważyłam tyle w wakacje, gdy miałam straszne uboki lekowe i nie mogłam jeść. Przyznam Ci się, że wstydziłam się pokazac, bo wyglądałam jak kościotrup (lato gorące było, nie miałam jak tego ukryc). Wzbudzałam litośc. Bolało mnie wszystko i byłam słaba i licha , a przecież to co udało mi się zjeść było mega zdrowe. Ważysz za mało. Ja ważę teraz 62 i wyglądam dobrze - nadal szczuplizna, ale bez zapadniętej twarzy i z cyckami . I na pewno mam lepszą kondycję fizyczną. Polecam! ;)

Megi_, czy już próbowałaś psychoterapii? Ja nie wierzę za bardzo, że terapia pomoże na moje przepalone neurony, ale poszłam przede wszystkim ze względu na pracę nad emocjami, żebyśmy ja i moja rodzina nie cierpieli z powodu moich nastrojów.

cyklopka, mi się podoba wersja z japońskimi znaczkami.... :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, pamiętam jaka to była ulga - sesja z głowy...No to za ten ostatni! Przypijam do ciebie kawą i kciukasy zaciskam!(jak widać nasze forumowe trzymanie kciuków przynosi skutki ;) )

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********** :papa::papa:

Ja dzis zdolowana jeszcze bardziej jak wczoraj ,z lękiem czajacym sie gdzies tuz pod skora...

Mam dosc.

Nie jestem w stanie tak dalej zyc i funkcjonowac , jestem tym zmeczona , to jakas kpina od losu cholerna zycie w tym stanie.

9055_84c8_520.jpeg

Boję się.

- To dowód, że kochasz życie.

— Paulo Coelho

Piąta Góra

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, :********* hey Slonce , musisz pomyslec o tej terapii ----koniecznie , inaczej bedziesz sie sama dreczyla . Wiem jakie to ciezkie.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi