Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Cognac, Zebrec, dołacząm do grona osób, które noc zjebały :why: Tylko to moja wina, bo zasiedziałam się znowu zbyt długo na forum ( wreszcie mój OTA się odezwał ), a potem mirta nie dała rady mnie uśpić, więc dowaliłam kwetiapinę ... zasnęłam co prawda, ale po 2 godz. się przebudziłam cała roztrzęsiona i tak mi masakrycznie gorąco było, myślałam, że ze skóry wylezę :time: ... jak się uspokoiłam, to poczułam głód i napchałam się chrupkami kukurydzianymi, po czym wróciłam do łóżka, wzięłam 2 ziołowe tabletki uspokajające ... oczywiście nie byłam w stanie ponownie zasnąć ... myślałam, co by nie wejść na forum, ale nie chciałam mamy budzić ( która już mnie w nocy pocieszała ), ale że czułam zmęczenie to postanowiłam wziąć jednak Clona i w ten sposób pospałam jeszcze od 9 do 12 :shock: Jestem pojebana, wiem :?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LadyMarmolade, co studiujesz ? Ja kocham chemię :105:

chocovanilla, tak, jedno z bardziej uzależniających. Jak coś potrzebujesz, mogę polecić coś słabszego. Dobrze, że wychodzisz z domu :great:

Hej wszystkim :papa:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas wstać! Muszę jechać do miasta kupić kilka rzeczy na Sylwestra i zrobić coś na obiad. Nie chce się, ale co poradzić. Miłego dnia wszystkim! ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, a ja nie wiem jak spędzę sylwestra albo przed kompem jak prawie zawsze albo we wrocku u rodzinki

-- 29 gru 2014, 14:02 --

JERZY1962, zajebista nutka do dobrej whisky :D

[videoyoutube=mSbYvPh8HYs][/videoyoutube]

Kurde czuje się staro przez mój gust muzyczny _>_

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, hej Tosieńka :P

Nie byłaś, bo zastanawiałaś się zbyt długo, czy lubisz żółwie :shock:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, a nie masz jakichś ziołowych tabletek na uspokojenie albo hydroksyzyny ? Chlorprothixen to nie benzo, ale dobrze, że nie chcesz się pakować w uzależnienie !

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, czasami tak jest nie ma co się martwić serio :)

Teraz ze mna rozmawiasz a potem może być tak że będę wszystkich wyzywać albo kochać :D do tego trza się przyzwyczaić :D :D

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, ja brałam cloranxen to benzo.. i mam teraz padaczke

doraznie mam sympramol ale nie chcę nic brać.. wolę sama to zwalczyć...

-- 29 gru 2014, 14:22 --

jak będzie już bardzo źle to wtedy będę się czymś ratować.. ale powiem Wam że kazde sięgnięcie po coś doraźnego to dla mnie krok w tył... to znak że znowu jest gorzej, i kolejne nakręcanie się... czuje niepokój, mam miliony czarnych scenariuszy, głowa jak w klatce ale to musi minąć... ta pogoda taka ponura chyba źle na mnie działa;/ muszę zebrać siły i wziąść się w garść, myśleć pozytywnie i do przodu... dam radę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, a widzisz, źle doczytałam przez to niewyspanie :bezradny: Jasne cloranxene to klorazepat, czyli bdz. Nasz Jerzyk to już bardzo długo bierze, tylko pod inną nazwą handlową - Tranxene.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi