Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia Kochana jak ja sie ciesze ze sie odezwalas!!!!!!!!!!!!!!!!! :*************

Ciesze sie ze lekiz aczely dzialac i u Ciebie lepiej . Zamartwialam sie ogromnie!

Mam nadzieje ze teraz juz bedziesz na biezaco pisala :**********

JERZY1962, Hey Jerzyku:************ jak dzis samopoczucie?

Witajcie Wszyscy :***********

Ja zamierzam dzis isc na terapie i to sama , chociaz czuje sie gorzej jak wczoraj bo zlapala mnie mala migrena .

No ale moze dam rade a jak nie to zawroce .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalam rade , doszlam na terapie i wrocilam wiec juz bede miala nadzieje an wypady na miasto , sama :)

Teraz sobie popijam kawe i slucham muzyczki.

Psychoterapetka powoedziala ze mam bardzo silna wole wstawania i dzialania bo myslala ze dzis bede z kims i w kolnierzu a ja w pelnym makijazu , wypachniona i samodzielna :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, fizycznie całkiem nieźle, wbrew temu co sądzi 3/4 mojego otoczenia twierdząc, że źle wyglądam :D jeśli chodzi o samopoczucie psychiczne trochę jestem podłamana po dzisiejszej rozmowie z szefową w pracy, która nie do końca poszła po mojej myśli, ale tragedii nie ma ;) no zostało mi jeszcze jedno badanie do zrobienia, ale raczej tam żadnej niespodzianki nie będzie, a przynajmniej lekarz się nie spodziewa tam jakiegoś odkrycia, także chyba ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku :-*** :papa:

Trochę inaczej sobie to wyobrażałam, ale w sumie OK ;) W grupie jest 10 osób. W poniedziałek oprócz mnie doszły jeszcze 3 nowe osoby, więc było mi raźniej. Ludzie wydają się sympatyczni, sami nerwicowcy ;-)

Wracam bardzo zmęczona... ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi