Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie spałam w nocy, więc dosypiałam w ciągu dnia...i teraz znowu spać mi się nie chce, eh ;)

-- 17 wrz 2014, 00:45 --

xxdaisyxx, a już myslałam...bo moi Synowie juto wyjeżdżają do Łodzi na kilka dni, własnie na te targi :D

-- 17 wrz 2014, 00:46 --

Zebrec, a co słychać u Ciebie? Czy kiedyś uda się nam zagrać, jak sądzisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, cieszę się, że zdrowiejesz :D

Ja odespałam noc wczorajszą, byłam na spacerze, bez lęku, co mnie mile zaskoczyło i teraz oglądam tv Kultura-film czeski, zaglądam na forum...

Poświęcam sporo czasu problemom Męża-muszę gotować dietetyczne posiłki, ale wykluczając wiele składników, które Mu szkodzą-nie jest to łatwe...mam zajęcie poważne ;)

-- 17 wrz 2014, 01:08 --

Zebrec, nie możemy umówic się na konkretny dzień, czy godzinę, bo ja nie zawsze jestem w dobrej formie, a wtedy nie wchodzę do netu i bardzo denerwowałabym się, że Cię zawiodłam. Jeśli mam problem z kręgosłupem, chcę, czy nie chcę, muszę zrezygnować...ale nadejdzie taki dzień, że stoczymy walkę na słowa :D -mam nadzieję, że też polubisz te grę. Ja grywam też z Mężem w scrabble...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Witajcie :papa::papa::papa:

amelia83, :***********

Wstalam z katarem :silence::silence: cala noc mnie gardlo bolalo , mam nadzieje ze mi szybko minie to zaziebienie. Mam tabletki do ssania , fanipost do nosa i jeszcze moze masc kupie wygrzewajaca.

Milego dnia dla Wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi