Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, Hania ja chyba jestem zdeterminowana strasznie zreszta jakie mam wyjscie>? nie wyjde z domu , umre z glodu :bezradny: wiec ide z lękami i prawie mdlejaca .

Dlatego marzy mi się powrót do dzieciństwa. Teraz mam po części na głowie wiekową mamę, chorego brata i tego pijoka. Też choruję ale mi nie odpuszczają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, musze i zaczelam znow cwiczyc schultza oddechy i w sklepie jak mi zle to staram sie oddcychac wg niego znow i pomaga troche no i racjonalizowac mysli sie staram , np o jesooo mdleje to zaczynam myslec a niby dlaczego mam zemdlec? nie zemdlalam tyle raz to nie zemdleje i teraz . I tak sie ratuje jakos malo to pomaga ale mysli zajmuje czyms innym a jak sie wkurze to mowie dupa dupa dupa w glowie :D

-- 22 mar 2014, 13:31 --

mirunia, tez sama jestes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musze i zaczelam znow cwiczyc schultza oddechy i w sklepie jak mi zle to staram sie oddcychac wg niego znow i pomaga troche no i racjonalizowac mysli sie staram , np o jesooo mdleje to zaczynam myslec a niby dlaczego mam zemdlec? nie zemdlalam tyle raz to nie zemdleje i teraz . I tak sie ratuje jakos malo to pomaga ale mysli zajmuje czyms innym a jak sie wkurze to mowie dupa dupa dupa w glowie
Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, acha to dziwne bo to mała daweczka jest.. ale z czasem bedzie lepiej zobaczysz amelia83, Karinko ja sie nienajlepiej czuje, mam mega depresje, zrezygnowałam wczoraj z pracy, podpisałam wypowiedzenie za porozumieniem stron a prosili mnie zebym nie zrezygnowała bo byłam druga osoba która zapierdalała na kompie szybko, a co u Ciebie? depresja sie rozkreca czy odpuszcza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi