Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, kukuruzu napisał(a):

Piszę na forum i jadę samochodem. Mało to odpowiedzialne ale to urok ADHD. Wyjechał mi głąb jakimś rzęchem i prawie skasowałem moje dziecko BMW M4 :( Wybiegłem z samochodu i zrobiłem awanturę na Wyszyńskiego we Wrocławiu XDDD

Nie, to nie urok ADHD, tylko braku wyobraźni... widocznie masz za mało doswiadczenia, żeby wiedzieć co może stać się na drodze w ciągu sekundy.

Pamiętaj, że na Wyszyńskiego są kamery ;) wystarczy jeden mail na konkretny adres od jakiegoś społeczniaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ja jak wyjezdzam swoim Volvo XC90,to na takie bmk-i patrze z góry....🤣🤣

😜 dobre 

58 minut temu, kukuruzu napisał(a):

Jeżdzę bardzo przepisowo. Nigdy nie przekraczam prędkości, pomimo że mam czym depnąć bo tkilkaset koni, al ebezpieczeństwo innych i moje jest najważniejsze

No faktycznie siedząc na tel to ultra przepisowo 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Nazywasz kogoś głąbem,a sam piszesz podczas prowadzenia twojego dziecka.To kto tu jest głąbem?

To jest trollujacy psycho. Nie karmić trolla.

1 godzinę temu, kukuruzu napisał(a):

Cieszę się życiem :D Od tygodnia remisja i nadrabiam 12 lat męki :D Mogę wrzucić oftki, żeby się uwiarygodnić :D

Chyba fotkę listy pryszczy na tyłku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To dyskryminacja bogatych. Dlaczego niby nie mieliby pisać sobie na forach?

Niee chodziło o to że tak go kręci ten temat. Popatrz na verinia, ona używa tego forum tak jak się używa forum. Ale zobaczymy:D jak każdym zdaniu będzie gadał tylko o hajsie to może być trollem. Ale nie wiemy

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

Yyyy

Co wy opowiadacie.

Sama jestem bogata. I robię co chce. Macie mega ciasne umysły 

Zal mi was. Tak zwyczajnie..

Ale ty piszesz o innych rzeczach no ale nie wiemy może on ma taki attitude

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Niee chodziło o to że tak go kręci ten temat. Popatrz na verinia, ona używa tego forum tak jak się używa forum. Ale zobaczymy:D jak każdym zdaniu będzie gadał tylko o hajsie to może być trollem. Ale nie wiemy

Myślę że to nie jest troll.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Mając miliony na koncie wolałabym iść się pozwierzać na jakiejś ekskluzywnej kozetce u jakiegoś wypasionego mental coacha albo imprezować i podróżować z jakimś ziomkiem. Już same imprezy i podróże, a także zakupy i rozwijanie swoich hobby, działają przeciwdepresyjnie. Kiedy nic nie musisz a tylko możesz, coś pięknego. Chodzi o bogactwo liczone w miliony. A nie o klasę średnią z tysiącami na koncie.

3 minuty temu, Verinia napisał(a):

Myślę że to nie jest troll

Troll bo wstawia wszędzie te zyebane buźki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Mając miliony na koncie wolałabym iść się pozwierzać na jakiejś ekskluzywnej kozetce u jakiegoś wypasionego mental coacha albo imprezować i podróżować z jakimś ziomkiem. Już same imprezy i podróże, a także zakupy i rozwijanie swoich hobby, działają przeciwdepresyjnie. Kiedy nic nie musisz a tylko możesz, coś pięknego. Chodzi o bogactwo liczone w miliony. A nie o klasę średnią z tysiącami na koncie.

Nie tysiące. Biedna istoto. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Ale bogactwo też się może znudzić. To mit że bogaci nie mają chorób i zaburzeń psychicznych. Może nawet świat pieniądza paradoksalnie je nasila. W krajach 3 świata jest bieda ale inne podejście i więzi i tam jest mniej problemów psychicznych 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz, że bogactwo nie wyklucza depresji? XD

Zapytam... Czym się zajmujesz?

Wiesz wgl cokolwiek na temat bogactwa i korelacji z nimi różnych zaburzeń?

Czytaj więcej. Mniej mów.

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ale bogactwo też się może znudzić. To mit że bogaci nie mają chorób i zaburzeń psychicznych. Może nawet świat pieniądza paradoksalnie je nasila. W krajach 3 świata jest bieda ale inne podejście i więzi i tam jest mniej problemów psychicznych 

Ty masz zdrowe podejście. Ogólnie jesteś mega spoko dziewczyna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Wielu biednych ma zaś depresję z braku pieniędzy. 

8 minut temu, Verinia napisał(a):

Nie wiesz, że bogactwo nie wyklucza depresji? XD

Lepiej płakać w Porsche niż w Polonezie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Wielu biednych ma zaś depresję z braku pieniędzy.

Ale to w krajach bardziej rozwiniętych, gdzie żyją w sąsiedztwie osób bogatszych. W takiej wiosce w Afryce w sumie wszyscy żyją jednakowo jak w jednej rodzinie i tam problemów tego typu nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Chongyun napisał(a):

Ale to w krajach bardziej rozwiniętych, gdzie żyją w sąsiedztwie osób bogatszych. W takiej wiosce w Afryce w sumie wszyscy żyją jednakowo jak w jednej rodzinie i tam problemów tego typu nie ma.

Tam chyba nie ma czasu na depresję. Robota od rana do wieczora, rytuały, wierzenia.

11 minut temu, Verinia napisał(a):

No wiadomo, że lepiej. Ja i kasę się nie muszę martwić. Sameee zmartwienia....

No ale kasa kiedyś może się skończyć, czy może wojna nadejść. Nic nie jest dane na zawsze.

A ZUS, a wysokość przyszłej emerytury, a jej stosunek do ostatniego wynagrodzenia za pracę, a inflacja, a ceny energii. Jest wiele niewiadomych. A może ZUS być niewydolnym i będziesz na stare lata mieć tylko tyle ile sama odłożysz.

Nawet posiadanie iluś tam nieruchomości. Zwijamy się jako społeczeństwo. Za XX lat może nie być komu wynająć albo sprzedać. Także i tu może nie być już zysku.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Tam chyba nie ma czasu na depresję. Robota od rana do wieczora, rytuały, wierzenia.

No ale kasa kiedyś może się skończyć, czy może wojna nadejść. Nic nie jest dane na zawsze.

A ZUS, a wysokość przyszłej emerytury, a jej stosunek do ostatniego wynagrodzenia za pracę, a inflacja, a ceny energii. Jest wiele niewiadomych. 

Nie przeżywaj.

Życie to tylko chwile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi