Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór!

@mirunia, @JERZY62, oczywiście , że przegrana nie jest tragedią, ale miło się ogląda dobrze grającą narodową drużynę 🙂 . Będę jeszcze 2 mecze, które dadzą nam odpowiedź, czy to przypadek, czy jesteśmy po prostu słabi...

Ja także wolałam stare forum, to jest mało przejrzyste,  np.dotarcie do aktualnych wątków nie jest takie proste jak kiedyś, nie wspominając o poczcie. W ogóle nie wiem jak ją czytać...kiedyś dojdę do tego, ale, póki co, próby jej przejrzenia nie udają mi się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rolosz 2.0

Nie rozumiem. Przecież makak Grześ z łódzkiego zoo i słonica Citta z Krakowa przewidziały zwycięstwo Biało-Czerwonych. Niemożliwe, że aż tak się pomyliły. Wietrzę spisek.

Edytowane przez rolosz 2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, wiejskifilozof napisał:

Mecz z   Kolumbią o wszystko 🔧

@wiejskifilozof niekoniecznie :D 

Możliwy scenariusz:

Przegrywamy z Kolumbią, Senegal wygrywa z Japonią. Sytuacja w grupie po drugiej kolejce:

1. Senegal 6

2. Japonia 3

3. Kolumbia 3

4. Polska 0

W ostatniej kolejce wysoko wygrywamy z Japonią, Kolumbia przegrywa z Senegalem i wychodzimy z drugiego miejsca :D 

1. Senegal 9

2. Polska 3

3. Japonia 3

4. Kolumbia 3

:pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@z o.o., ja dawno już skojarzyłam dzięki avkowi 🙂 Witaj!

Co u Ciebie, też nie dajesz rady bez forum 🙂

Ja jestem jakby przywiązana do niego, już nie raz chciałam zrezygnować, odejść, ale nie mogę /????.

Nie piszę codziennie, ale muszę tu zajrzeć choć na chwilkę. 

Trochę przeszkadza mi nowa szata , bo nie przepadam za zmianami, ale trudno...dam radę 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, z o.o. napisał:

dobra, to Wam coś powiem... to ja jestem sailorką

mi sie myli wiekszosc osob ktore piszą, nie wspomne o tych ktorzy wracają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, misty-eyed napisał:

(...)

Co u Ciebie, też nie dajesz rady bez forum 🙂 ?

(...)

co u mnie, no cóż, był kolejny epizod choroby, był i przeszedł, jestem w remisji od początku maja.Biorę lżejsze leki, więc czuję się lepiej, nie śpię tyle... a forum mi się podoba! 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry 🙂

@tosia_j, ja też mam z tym problem, ale jest kilka nicków/osób, które zapamiętuję, kojarzę z łatwością. Trudno powiedzieć od czego to zależy...

@z o.o., z tym musimy się pogodzić, niestety. Epizody będą powracać, to oczywiste, trzeba więc cieszyć się, gdy jest lepiej...;) i żyć w miarę normalnie...

Nie spałam całą noc, muszę przetrzymać do wieczora, ale jestem bardzo słaba. Ok. 2.30 wystraszyli mnie strażacy poszukujący źródła dymu na klatce. Pukali do wszystkich, nic nie znaleźli. Po tym zamieszaniu wiedziałam, że noc stracona. Nie pierwsza i nie ostatnia :(

Edytowane przez misty-eyed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia:yeah:, cieszę się, że wpadłaś...

Współczuję Ci bólu głowy, bo choć rzadko miewam tę dolegliwość, wiem, jak przeszkadza. 

Być może nadchodzące ochłodzenie daje Ci znaki :(?

Dzisiaj upał piekielny...

Czekam na obniżenie temperatury 🙂 i ta nadzieja trzyma mnie dzisiaj przy życiu.

Oglądam mecze jednym okiem... Byle do wieczora!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, witam i o zdrowie pytam 😉

Piszcie Misiaki co tam u Was! Dawno tu nie zaglądałam i raczej nie dam rady nadrobić wątku, żeby być na bieżąco 😛 W ogóle widzę nowy image forum i jakoś tak dziwnie mi :o 

@misty-eyed  , @mirunia, @tosia_j, fajnie Was widzieć 🙂 dajcie znać co słychać, jak żyjecie? 

U mnie bez większych zmian, no może poza tą, że rozstałam się z kardiologią i zmieniłam pracę na pulmonologię (ku "uciesze" mojego pulmonologa 😂). Poza tym nadal dzielnie walczę z rzeczywistością ;) raz jest lepiej, raz gorzej, ale jakoś trzeba pchać ten wózek do przodu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi