Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia,

Witam przy wtorku. On nie jest zwyrodnialcem, pomaga ludziom i zwierzętom, angażuje się w różne akcje charytatywne.

Jest wulgarny i porywczy (skory do bójek), to fakt. Pierwszy raz widzę, że użyłaś tej emotki " :twisted: "

Zaniepokoiłaś mnie trochę :?

Jem sobie czipsy z keczupem.

Nadchodzi depresja u mnie, czuję to w kościach, nastrój ostro leci w dół, to u mnie cykliczne żaden powód do obaw, ale po prostu będzie ciężko, postaram się przespać ten czas (z przerwami na dni robocze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Pracuje mi się dobrze, bo styczeń szybko minie, a 29-ego wyjeżdżam w białość i mroźność. :105:

Też mam zwałkę na wieczór, właśnie piję kawę, żeby nie zasnąć. :roll: Zagryzam moimi ciasteczkami maślanymi. O tak, smęta utop w czekoladzie! Ślę tulasy, mam dziś power przytulańcowy ( w końcu od rana trenowałam na pogrzebie ), szybko korzystaj! ;)

paramparam, Faktycznie może potraktować przeziębienisko aspiryną. :bezradny: Przypomnij mi, kiedy masz wizytę u swojego doktora?

Holik, Ojojoj, nie daj się za bardzo sponiewierać. :bezradny: Trzymam kciukasy, żeby się nie rozhulało.

A co do TV, moim zdaniem nie warto włączać...

distorted_level68, Widzę też włączyłeś się do akcji - Stop energetykom Reghuma? ;)

sailorka, Czemu nie Black Mirror?

Odebrałam nowy dowód. Co mnie podkusiło dać takie głupkowate zdjęcie? :hide::D

Jedno z moich postanowień noworocznych to prowadzenie systematyczne dziennika, ale takiego pozytywnego. Kupiłam sobie odpowiedni notes ( pisałam Wam kiedyś, dołączony do jakiejś gazety kalendarz ułożony przez Reginę Brett - Twój Dziennik) i mam stroniczkę na podsumowanie każdego dnia, czyli akurat, bez rozpisywania się ( jak się rozpisuję, to mam tendencję do marudzenia :smile: ).

Ciągle Was zanudzam moimi sposobami na przetrwanie... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, za ciężkie dla mnie... co ja na to poradzę, że wolę lekką rozrywkę? tak już mam

a co do dziennika... ja prowadzę bloga na forum!

a jeśli chodzi o Reghuma i jego energetyki... weźcie dajcie mu spokój, dorosły jest... ja sie objadam słodyczami i jakoś nikt mi nie zwraca uwagi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik,

Nie jestem wcale taki delikatny, np. wcale nie mierzi mnie taki wywiad:

Mirunia oraz inni katolicy nawet nie włączajcie tego.

Obejrzałem całe, Różal jest spoko, w 80% bym się z nim dogadał, 10% różnice w poglądach, 10% nie jestem w stanie zaakceptować - obroża, niektóre tatuaże :pirate:

Myślę, że obrał jasną stronę satanizmu, oby takich więcej 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co się dzieje, pocę się, jest mi ciepło a jednocześnie czuję się zimny/mokry od potu.

Jak coś będę memował z OIOM'u ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale zobaczy się. Naprawdę dziwnie się czuję.

Miłej nocy dla tych co są zdrowi. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, z czystej ciekawości. Chorujesz na jedną z najrzadszych chorób psychicznych oraz osobiście bardzo lubię czytać twoje posty. Wiele osób może być zaciekawionych Twoją przeszłością i teraźniejszością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Rekwizyty przejrzę sobie w piątek na spokojnie w dzień, zobaczymy czego brakuje.

Grzej kostki i tak dziw, że nie chodzimy w tą wilgoć niczym Quasimodo. ;)

wiejskifilozof, Ty jako Józef w Jasełkach - dobre! :great:

sailorka, Uważam, że oglądanie Black Mirror odcinek po odcinku, w stylu serialowym faktycznie jest ciężkie. Trzeba sobie dawkować. ;)

Blogowanie na pewno jest fajne, terapeutyczne, super, że to robisz! Mi bardziej chodzi o wypunktowanie bez emocji dnia.

Liber8, obroża faktycznie jest paskudna... :smile:

A wstawianie tego k...a co chwilę nie przeszkadza mi, jest zgodne z wykreowaną postacią. Ma facet swoje poglądy, krzywdy nikomu tym nie robi. Ale też i mną nie wstrząsnął. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, z czystej ciekawości. Chorujesz na jedną z najrzadszych chorób psychicznych oraz osobiście bardzo lubię czytać twoje posty. Wiele osób może być zaciekawionych Twoją przeszłością i teraźniejszością.

Nah, w momencie kiedy chciałem robić to AMA byłem w takim samym stanie jak byłem dzieckiem - byłem wielokrotnie wyzywany i banowany na forach internetowych i wiem, że nie potrafiłbym normalnie odpowiadać.

A teraz mam to gdzieś. Jestem raczej zwykłym szarakiem, jak to nasza psychopatka mówiła, ubarwia mnie tylko choroba, i jej nietypowość (parestezje, bezsenność, bóle głowy).

No w sumie prócz tego że mam talent do IT. Postawiłem już trzy Hacki, potrafię into Arch Linux, sysadminka przychodzi mi bardzo prosto, miałem jailbreaka na ajfą.

Co do teraźniejszości - prócz tego że mi odwala to mam iść na staż i wrócić do PokemonGO.

Jak chcesz o coś się spytać to możesz w tym wątku albo pytać na pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, :shock: Do lekarza!

Mirunia, Kosmostrada, dziękuję, już jest lepiej, musiałem sobie dołożyć nowy lek z mojej magicznej szuflady - Karbamazepinę.

Kosmo, a czemu miałbym wiedzieć co się dzieje z Victorią, pojęcia nie mam.

Zupka, dziękuję :) Ty to chyba jesteś wojowniczka Jedi ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysoka gorączka mnie zabija.ładnie niemal 40c i rośnie powoli.

No mi też znów jest ciepło. Grałem w TF2, ale komputer tak się bardzo nie grzeje. Niby grzejniki ustawione, ale czuję się bardziej zapocony niż w wakacje.

Jak nigdy nie zdejmowałem koszulki do spania to będę musiał. Ciekawe czy coś się zaczyna dziać na rzeczy, czy tak po prostu coś się odwala.

Dobra, idę w kimę, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, zaczęło mnie nawet gardło lekko pobolewać, a nie miałem szansy się przeziębić. Jestem bardzo zapocony, aż czuję się mokry. Rok temu nie miałem takiego problemu z ogrzewaniem na 95% (yy chyba).

Cokolwiek by się działo, nie martwcie się, znam się na rzeczy. Oby rodzna nie dała fiasku, bo jeżeli to ZZN, to pomyślą że się wygłupiam, o ile nie będę miał oczywistych objawów jak np. gorączka etc.

Idę się przespać, zobaczymy jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest, nie mogę spać, ledwo zbieram myśli w kupę, jestem spocony, jak siedzę to mam chęć kołysać się bo jakoś nie potrafię usiedzieć, nie potrafię się skupić.

Na dodatek łapie mnie na lekki kaszel, ale gardło boli mnie przy przełyku lekko. Jeszcze pobolewa mnie głowa ale w normalny sposób.

Cokolwiek by się działo, wyjdę z tego. O, już nawet głowy nie potrafię utrzymać.

Nawet jak ZZN by się rozwinęło i bym z tego wyszedł, lepiej by było nawet i dla mnie jeżeli chodzi o sytuację rodzinną (w końcu bym miał spokój) i psychiatryczną (pewnie bym już nie wrócił do leków). Byle bez żadnych większych skutków w postaci czegokolwiek groźnego.

Idę posiedzę na necie. Jak ktoś jest to z nim popiszę. Picia zaczyna mi brakować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi