Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie Wszyscy!

Plan zrealizowany, choć z niejakimi poprawkami. ;) Pojechałam autobusem, nie autem do lekarza, bo miałam takie somatyki, że obawiałam się, że będę stanowiła istotne niebezpieczeństwo na drodze.

Nie powstrzymałam się przed zrobieniem fajnych zakupów na ryneczku ( ach te pomidorki, śliwki, brudna marchewa ;) itp), obładowałam się, co uniemożliwiło mi zahaczenie o bibliotekę w drodze powrotnej.

Przygniotło mnie, nie dziwota, bo za niejaki czas zrobiło się czarno... Resztkę energii zużyłam na pójście z psem do parku.

Teraz drzemkę uskutecznię, bo na wieczór wernisaż, a bardzo chciałabym pójść.

Dziś zaliczony smak lodów Malaga, czasami trzeba tak tradycyjnie sobie dogodzić. :smile:

A co tam u Was?

neon, Heloł! Wciąż na fali? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Ano że weekendzik. :smile:

mirunia, A nie widziałam Twojego posta, a tu radość weekendowa jest! :D

paramparam, Nie bojaj, tylko bierz. :smile: Trzeba próbować.

U mnie koło południa była zajawka złotej jesieni, ale tylko krótki trailer, bo pierdykło. ;) Teraz burość i siąpliwość. Może jutro.

No dobra, szykuję się do wyjścia, a wiecie, co jak zwykle woła całe moje ciało - wleź pod koc... :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, helOOOł krejzoleee ; D może nie jestem na fali, a bardziej to idzie w kierunku stabilizacji, wiesz jak ztymi falami jest, można sie dobrze spierdzielić z takiej. ćwicze, zdrowo sie odżywiam (do 2,5 kg różnorodnych warzyw dziennie + kilka owoców) zaglądam do książek, terapia, kabarety i mała katywność na kompie i jakoś idzie ;) zdrówka życzę i spokoju :)

sailorka, daj link z jakims intro gry przynajmniej :idea:

zdrówka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi