Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

Pogoda zgodna z prognozami, niestety ;)

Gdy pomyślę, że 1 sierpnia, w uroczystościach związanych z Powstaniem Warszawskim, będą brali udział ludzie starsi, jestem przerażona i zawstydzona jednocześnie. Ja nie dałabym rady :roll:

Siedzę w domu, popijam drugą, poobiednią kawę, zerkam w tv-choć niczego fajnego tam nie ma, wrócę z pewnością do czytania :mrgreen:

Życzę jednak ochłodzenia, szczególnie mieszkającym w blokowiskach ;)

Pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdychu... zdychu...

No my nie przyzwyczajeni do takiej temperatury.... :bezradny: Dziś tylko ruszyliśmy z psem na małe spacery ( też nie chciał za bardzo), po lody i wodę do sklepu, a tak zaleganie na ogródku, bo lepiej niż w chałupie.

Odwiedziła nas kuzynka, ucieszyliśmy się otwarcie, że kawy odmówiła, bo nikomu nie chciało się dupska ruszyć. :smile:

Ja chciałam powiedzieć, że do wyprowadzania sukienek nie jest potrzebne aż 30 stopni. Ja wyprowadzam wtedy ledwo odziane ale zwłoki... ;)

paramparam, No to ja chyba musiałabym okopać się w centrum handlowym, bo ani w pracy klimy, ani w domu.

misty-eyed, Ja teraz dopiero wlałam w siebie kawę, wcześniej tylko rozcieńczone soki z lodem.

mirunia, Jak wczorajsza imprezka? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Świetny pomysł z tym laskiem! My dziś doznaliśmy szoku termicznego, więc nie było szansy na dotelepanie się gdziekolwiek. Pójście z psem wymagało wzajemnego dopingowania się - podejdziesz pod tą górkę, dasz radę... Górka dodam to tak wzniesienie gdzieś około pół metra. :lol:

Też mam czasami takie egzaminacyjne sny, jak mówisz durnoty, a męczące...

Ja jutro idę do pracy, a Ty nie! :D

Purpurowy, Ojojojuję Cię, ale z drugiej strony tak się często kończy żarcie śmieciowe... :bezradny: Ale już jest ok?

JERZY62, Piekło będzie dla każdego inne, szyte na miarę. ;)

Coś dziś mało kumaty jesteś, już musiał biedny Purpurowy kawę na ławę wywalić. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ale kto ucieka na wieżę? :smile:

paramparam, Mrożona niekoniecznie, jak już mieć herzklekot, to przynajmniej po jakiejś świetnej latte. ;)

Błysnęło, pierdyknęło, chlusnęło... Od razu lepsze powietrze.

Summertime and the living is easy... Ukołysuję wszystkich do snu. Niech nam poniedziałek miłym będzie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nocy w sobotę nie mogłem zasnąć zażyłem tabletkę olanzapiny. Obudziłem się w niedziele o 16:00. Totalnie otępiały. Zamulenie ma maksa.

Tej nocy też spałem i dalej jestem otępiały. Bardzo złe samopoczucie z powodu tego otępienia. Nic nie chce się robić. Kiedy to wreszcie przejdzie. Na razie dużo piję, żeby wypłukać te metabolity. Olanzpiny prędko już nie wezmę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.

Ja już po pracy. Ktoś się wreszcie zlitował i mi jakąś załatwił. Dzisiaj odebrałem wypłatę za przepracowane 0,5 miesiąca + premię za niskie zużycie paliwa. Nastrój jak zwykle, do kitu, chociaż w miarę stabilnie, od kiedy udało mi się po 0,5 roku wydębić od lekarki fluxemed. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Kochani aż tak pięknie jak pokazują u mnie nie jest, ciśnienie wariuje, jest duszno... Psy wloką się z ozorami do ziemi. Ale oczywiście na pewno jest dużo lepiej niż w Waszym ukropie.

Byłam w pracy, ale dokończę jutro lub pojutrze, bo obolałam i trudno mi było się skoncentrować.

Teraz sobie pozalegam, brzuch bardzo boli w kobiecych klimatach, chodzę zgięta wpół. Taka ostatnio moja standardowa pozycja, z różnych dolegliwości, wreszcie garba dostanę... :time:

Purpurowy, Nie no radujmy się! Masz robotę, dziś dzień wypłaty, ej głowa do góry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi