Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ponownie :papa:

moja corka mnie oskarza ze trzymalam ją łebkiem na dól

To jak poprawnie byłoby napisane to zdanie?

Kosiłem trawę kosiarką elektryczną a pies obgryzał ją. Za każdym razem to robi, obgryza kosiarkę. I ogryza kosiarkę zawsze z jednej strony, prawej. Z tego wniosek że psy też rozróżniają strony, prawą i lewą. Dzisiaj zauważyłem że kosiarka jest obgryziona z jednej strony. Też zauważyłem że jak chciała dopaść kosiarkę z lewej strony to jej ( Dżuni ) to nie pasowało i nie gryzła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, najbardziej trudny dla mnie w szkole był język polski, nie lubiłem tego przedmiotu, matematyka to 2x2=4 i jest proste, nie ma czego rozumieć a język polski, to go nie mogłem zrozumieć, jakieś podmioty, orzeczenia, dopełniacze i jeszcze bóg wie co.

Z tego co wcześniej napisałaś to zrozumiałe że córkę trzymałaś łebkiem na dół.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taak? jakie są ekstrema funkcji sinus?

O! masakra! :hide: Noga do kwadratu! :mrgreen:

Funkcje, całki, różniczki, silnie - chińszczyzna w pełnym wydaniu. :bezradny:

A j. polski był piękny! :D

Tosia, to mamy remis 1:1 :mrgreen:

Ale mi barszczyk super wyszedł - miodzio! Pełna jestem i ledwo dycham... :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłam na weselu syna mojego brata ciotecznego i chrzestnego, mój chrzestny jest sympatyczny i jego żona Renata też, ciepła, życzliwa, wesoła, uśmiechnięta osoba, mój drugi brat cioteczny też jest sympatyczny i jego żona też, lokal luksusowy, kiedyś już byłam w takim luksusowym miejscu, ale dawno, dlatego trzeba było zrobić zdjęcia. Była jedna piosenka Michaela Jacksona i w ogóle były piosenki, które w większości znam z radia RMF FM. Tańczyłam trochę z mamą i szwagrem. Do jedzenia było mięso i coś zielonego, nie wiem co, może szpinak, jakieś ciasta, wino, wypiłam kilka kieliszków i kręci mi się w głowie, jakoś słabo się czuję, gniecie mnie w brzuchu, mam chorobę lokomocyjną a jechaliśmy długo samochodem, jak ja nie cierpię samochodów i smrodu spalin a tak jest w mieście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Sobota leniwa... Krótki spacer, trochę zajęć domowych i dzień minął. Teraz zerkam na festiwal w Sopocie :D

Mam książkę do skończenia i w przyszłym tygodniu obowiązkowo wyjście do biblioteki :yeah: Mam kilka wybranych, ciekawych tytułów do wypożyczenia...

Myślałam dzisiaj, że okna będziemy musieli wymieniać, ale okazało się, że prawdopodobnie będzie można naprawić, ufff. Jakież to szczęście, bo byłoby trudno :mhm::?:

Spokojnej nocki życzę :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi