Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

W Niedzielę byłem rano w Kościele a potem na śniadaniu u Rodziców :D

Przyszła reszta Rodzinki i tak sobie siedzieliśmy i rozmawialiśmy oraz bawiliśmy się z Siostrzeńcem :smile:

Czas tak upłynął do wieczora. Dwa piwka wypite i trochę za dużo pojedzone :D

Dzisiaj niestety nie poleję Kobiet wodą, ponieważ za chłodno :why:

W lany Poniedziałek powinien być upał i tylko w ten dzień, żeby można było na Zdrowo polać :D

Odrobinkę perfumu wylałem na głowę Mamie :smile:

Purpurowy to wbijaj na Katowice tym Mercem :D

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

neon, mirunia, Ano jestem z powrotem w codzienności...

Widzę Święta przetrwaliście, brzuszki zapewne pełne. :smile: Ciężko teraz się rozruszać, bo mniemam że u wszystkich taki ziąb, że klimacik bardziej na kocyk i gorącą herbatę, niż na żwawą przebieżkę... ;)

neon, Trzym się, plany czekają na realizację!

Moje wojaże udane, przeżyłam ( cztery środki transportu zaliczone :roll: ), choć somatyków sryliard, cały wachlarz łącznie z "sympatycznym" atakiem paniki i autentyczna słabowitość od @.

Wczorajszy dzień tez programowo odhaczony - świętowanie u mojej siostry i wieczorem urodziny koleżanki, choć słaniałam się na nogach po całodziennej podróży.

Czekam na weekend, żeby dojść do siebie.

Sama nie wiem, jak to robię... :bezradny: Czy warto - moja odpowiedź jeszcze brzmi - tak. Dopóki starcza sił, warto ruszać doopsko ze strefy komfortu.

Plan teraz codzienny - po pracy zakupy, pichcenie.

Miłego dzionka i trzymajmy się ciepło! :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja nigdzie nie biegam, jako czasowo prawie bezrobotna mam prawo do herbatkowania :mhm:

Zaliczyłam dwa smuteczki, jeden bo mnie ktoś nęka domofonem (jakby ktoś chciał mi coś doradzić w tej sprawie to na priv) :hide: a drugie dzwonił pan z wydawnictwa, bardzo mu zależało na umówieniu rozmowy, ale mimo, że stawał na uszach to nie dało się obejść faktu, że jeszcze nie mogę jeździć autkiem :roll:

No nic, będę dalej siedzieć i dłubać w ogłoszeniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a co z tą pracą, którą polecił Ci kolega? Byłaś na rozmowie (bo może mi umknęło)?

Nie zadzwonili, ale jeszcze podbiję na inne stanowiska w ich firmie.

A ta o której dzisiaj piszesz, to rozumiem, że jest potrzeba jeżdżenia?

Tak, bo jako przedstawiciel :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...

Ja dzisiaj odpoczywam, bo trochę zmęczona byłam.... Moja mała kuchnia wymaga nie lada gimnastyki, dlatego prawie wszystkie mięśnie umęczone i domagają się relaksu :D

Dzisiaj udało mi załatwić wizytę na piątek do neurologa, miłe pielęgniarki zrozumiały mój problem :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam ze spaceru. Jest okropnie zimno, do tego wiatr dość silny, czyli pogoda niespacerowa...

Mimo to, trochę ruchu pomogło na obolałe mięśnie i krążenie. Jak przyjemnie przejść się bez obciążenia i myślenia, co jeszcze potrzebne... :D

Jutro przyjdzie pan do pralki. Myśleliśmy już o zakupie nowej, ale jeśli naprawa zmieści się w 200 zł, warto to zrobić. W ciągu ok.7 lat byłaby to 2 awaria.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Też upichciłam rosół na kuraku wiejskim ( dobrze, że miałam zamrożoną porcję, bo w sklepie po świętach to jakieś podejrzane ochłapy są :roll: ), ale zaprawiłam go mrożonym groszkiem i była zupa krem.

Wypuść się koniecznie, póki fizyczność pozwala. O tym jak przetrzepało się zapomina, a zostają piękne obrazki w głowie. :105:

Bardzo czekam na weekend. Jestem znów sama z psem, więc oprócz porządków, mam zamiar zaliczyć dolce far niente... ( chyba pod kocem, biorąc pod uwagę prognozę) :smile:

cyklopka, Czy problem domofonowy rozwiązany? :zonk:

No pewnie, trzeba jakoś chwilowy czas bezrobotny na swoja korzyść obrócić.

misty-eyed, Super, że udało się na piątek wizytę umówić, już troszku ulgi. :great:

Ja nadal z zepsutą zmywarką, nie było do tego głowy... Jutro zabiorę się za temat. Zobaczysz, czy pralkę opłaci się naprawiać.

Zasuwam w puchówce, nie da się inaczej...

Tosia_j - gdzie dziś znikłaś, stęskniłam się... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi