Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Kochani!

Ja też z przyjemnością zjadłam 2 pączki /o 2 za dużo oczywiście ;)/, nie było to mądre z mojej strony, ale po prostu lubię bardzooo

i nic nie poradzę. Ograniczyłam kaloryczność innych posiłków, chociaż i tak nie wyrównam tych złych. Trudno!

Dzień bardzo słabiutki, chociaż w domu zrobiłam wszystko co trzeba było, na niewiele było mnie dzisiaj stać ;)

Bywają takie dni, wiemy to...wiosna daje mi/mojemu organizmowi wyraźne znaki.

Zebrec, dawno u nas nie byłeś, witaj serdecznie :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, heloł :D Jesteś, podejrzewam, najlepszy-I miejsce zająłeś :brawo:

Wróciłam przed chwilą ze spaceru z pieskiem. Dzisiaj wyjątkowo późno, ale jest bardzo ciepło, nawet za ciepło ubrałam się. Jednak z zimowo/wiosennym rozbieraniem się trzeba uważać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, twoje wulgaryzmy dziwnie w dysonansie z ta ewangelia z sygnaturki

to dobrze , bo ja też jestem dziwny .

Kalebx3, I co, czujesz się przez to lepszy?

lepszy od konia i hipopotama

Kalebx3, nie lubisz się jednoczyć z narodem? Na Spamowej to konieczność!

na ramię broń Mirunia i ,,, Ku Chwale Ojczyzny

Zresztą nie wiem ,,, ostatnie 4 dni u mnie to z dnia na dzień pogłębiający sie ASDHD-owski zajob , Niczym nie potrafię się uspokoić ,,,nie mam apetytu , nie śpię a we łbe czuję wylewający się wulkan zdegenerowanej energii ,,, dlatego chociaż tu popyskuję , może ulży :?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Cyklopka wiem, wiem, że Rude były szlachetne i to bajki, że fałszywe tak jak że Blondynki głupiutkie, to też farmazony ;)

Neon to ma wzięcie wśród płci pięknej :D To też z czasem mogło się odbić na psychice. Ta źle i tak nie dobrze na tym świecie.

Purpurowy: Gdy upadniesz, Wstań! Nie poddawaj się! My wspieramy Cię!

Co prawda kiedyś miałem dużo koleżanek i podobno kilka z nich mi dawały jasne sygnały, że czują coś więcej :mrgreen: ale ja, jak to ja: ślepy, głuchy... :twisted: oświeciły mnie po fakcie :lol:

Teraz eliminacje do jutrzejszych MŚ w skokach narciarskich :D

Miłego dnia Forumowicze i Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Rano poszliśmy z psem i tak idziemy, idziemy i w pewnym momencie porozumiewawcze spojrzenie - w tył zwrot i do domku. :D Pizgało i sypało w twarz mokrym śniegiem, nie dało się uchronić, bo wiatr zrywał kaptur i miotał szalem.

Teraz jest lepiej, poszłam odebrać swoją paletkę cieni ( bardzo si!) i zrobić drobne zakupy.

A tak to ogarniam, wietrzę, nareszcie mega porządek w kosmetykach (na razie poukładane w szufladzie w sypialni w pudełkach, jakie tam znalazłam ).

Potrzebuję korektora pod oczy, aż dziw, że się jeszcze nie dorobiłam, mając takie romantyczne cienie pod oczami. ;)

Kręcę się z naolejowanym łbem i tak dzień mija.

Miłego popołudnia Moi Drodzy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi