Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłam z zakupów. Osłabienie dało znać o sobie, ale ogólnie może być. Coś tam jednak w głowie się dzieje :roll: , bo zapomniałam spakować zakupiony proszek, wróciłam tam, ale go nie było...naiwna ja :D

mirunia, najważniejsze, że ból głowy minął :!:

Ja gorączki nie mam, opatuliłam się, ubrałam na cebulkę, a poza tym do biedronki mam dosłownie 2 kroki...

Ja też nie lubię wysokiego ciśnienia, ale dzisiaj nie odczuwam niczego w związku z tym.

Mój Czikuś zachowuje się podobnie jak Twój podopieczny - podchodzi, kiedy chce, głaskanie też, kiedy on chce, taki oto pieso-kot :D

cyklopka, nie da się ukryć, masz bogatą osobowość, bujną wyobraźnię i niebanalne zainteresowania, i tak jak mirunia pisze, dobrze byłoby wykorzystać to, co masz do zaoferowania. Może uda się z tłumaczeniami, czego życzę Ci, tak jak wszyscy na Spamowej, z całego serca :!:

kosmostrada, Młodzi oczywiście proponowali, ale nie chcemy Ich angażować do drobnych zakupów, tym bardziej, że ja poza osłabieniem czuję się zupełnie nieźle. Póki co, jeszcze dajemy radę-Oni naprawdę nie zapominają o nas, to dobre chłopaki, bez przesady, poważnie, na szczęście...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałam próbki tekstów do biura tłumaczeń, niech się dzieje wola nieba :zonk:

Niech się dzieje... trzymam kciuki za udany debiut w tym biurze!

kosmostrada, a to feler, westchnął seler! Chłopaki nie dali pospać... wstręciuchy rozgadane, nocne marki! ;)

Tak jest! Niech dzisiaj dyżurują ze smyczą w garści. :D

Masz dobry pomysł z tymi fachowcami z dołu, szybko i fachowo to zrobią, a Wy się nie namęczycie.

A ja planuję wstąpić po pracy do mięsnego, kupię mielonego mięska i upiekę klopsa zamiast smażyć kotlety. Będzie i na obiad i na zimno do chlebka.

Ło, tak se wymyśliłam menu, żeby się nie narobić, a dobrze zjeść. :105:

:papa: do wieczorka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, tak Aniu, czasami też wkładam do środka jaja, znam takie jedzonko. Tym razem będzie z żółtym serem w środku. Wbiję 2 żółtka i ubiję pianę, będzie bardzo puszysty wtedy. :D

Udało Ci się zrobić zakupy, ale osłabienie zrobiło swoje, bo proszek ktoś się nie bał i za.....! Bywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, A nie wątpię, że młodzi mają Was na oku, tylko sobie pomyślałam, że jak wielu z nas może masz problem z proszeniem o pomoc i jej przyjmowaniem. Bo trza być taka Zosia -Samosia dzielna... :D No w każdym razie ja nad tym pracuję, stąd moje skojarzenie.

Dobrze, że gorączki nie masz, to już się da żyć.

mirunia, Bardzo lubię klopsa, mniam! :105: Robię z gotowanym jajkiem w środku. I faktycznie fajny jest potem na chlebek na zimno.

A ja kombinuję z menu, bo niestety ( chyba kwestia hormonów) ostatnio przybieram na wadze od samego patrzenia na jedzenie. I nie ma co czekać na problem, tylko Hydrze uciąć łeb w zarodku i won z tym nieproszonym kilogramem. :time:

Właśnie sobie zrobiłam guacamole i do tego 1/3 pieczonej piersi z kuraka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiłam dzisiaj test ciążowy

Negatywny :(

Lusesita, i bardzo dobrze, zaraz bys robiła badania czy trzeba mu łeb ukrecic

tosia_j,

Jak smiesz mi pisać ze ja będąc w ciąży będę robiła badania żeby dziecko usunąć!!!!

Podczas gdy ty sama masz dorosłego syna A zachowuje się jak dziecko bo nie zdecydowałas się na usunięcie.

Wstyd

to streszczenie konfliktu z aśką

po czem ją zbluzgałam wulgarnie, załuje zescie to slyszeli :(

przepraszam , kto sie poczuł zdegustowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem w tym ośrodku,jechałem busem marki Volkswagen.Fajnych ludzi poznałem,Kasiyba lat 34.Ola sama rzuciła mi się w obięca.Młodsza niż ja ,ze 20 parę .opiekunki,ładne takie po 30 parę lat.Powiedziałem,że lubię książki.Internet i Pierwszą Miłość.

Dziś miałem zadanie kolorowania obrazków.Byłem na siłowni,a jedzonko pycha.

Ogórkowa,ryba z ogórkami,śledź kaszubski,rolada.Szpinak,biały,ser,łosoś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, myślę, że gdybym bardzo źle się czuła, poprosiłabym o pomoc, nie usłyszawszy propozycji z Ich strony. Jestem trochę taką Zosią-samosią, ale bywałam w bardzo złym stanie i to trochę zmieniło mój pogląd na sprawę...

wiejskifilozof, towarzystwo fajne, dowożą, karmią, o kondycję psycho-fizyczną dbają...czego chcieć więcej :lol: ? Właśnie, będziesz tam dojeżdżał codziennie, czy to stacjonarne warsztaty/zajęcia?

Kolorowanie super odstresowuje, mam też takie zestawy w domu :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy dadzą znać z tego biura?

Już pisali, że odebrali pliki, teraz tylko czekać na info o rozmowie.

wiejskifilozof, to fajnie masz, relaks, wikt i opierunek, dużo koleżanek, żyć nie umierać :great:

JERZY62, o fajny manuk.

Założyłam sobie konto na Pintereście, nie żeby mi się ten portal podobał, ale czasem jak szukałam fajnych obrazków w internecie, to mi się wyświetlało, że widoczne tylko dla zalogowanych, to nie wytrzymałam. I teraz mogę sobie na przykład zrobić galerię manuków.

Kupiłam dwie konsole z francuskiego sklepu firmowego, nie znam francuskiego, ale była wyprzedaż, nieporównywalnie taniej niż w Polsce. Jak widać dla chcącego nic trudnego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam,

chyba nie wrócę za prędko do pracy o ile w ogóle.

Byłam dziś u mojej psychiatry, nie chce mnie puścić do pracy.

Na razie L4.

Mam urojenia ksobne, ketrel z abilify ma pomóc się tego pozbyć i wyjść z depresji.

Ogólnie kicha.

Ps. W marcu zaczynam terapię

I będę zmuszona albo zmienić pracę albo iść na rentę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Cześć :)

Założyłam sobie konto na Pintereście, nie żeby mi się ten portal podobał, ale czasem jak szukałam fajnych obrazków w internecie, to mi się wyświetlało, że widoczne tylko dla zalogowanych, to nie wytrzymałam. I teraz mogę sobie na przykład zrobić galerię manuków.

Co to jest to pinte coś? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, :great:

Purpurowy, Ach dziś Ten Dzień! :D To cieszymy się bardzo! :D

tosia_j, Carica Milica, Rozkoszne jesteście Dziewczyny! :105:

misty-eyed, Nie masz wrażenia , że to jest właśnie korzyść dla nas, którą możemy wyciągać z naszych dolegliwości - że wreszcie człowiek prosi o pomoc?

JERZY62, Ale że jak, miałeś tego ptaszynę w klatce? :why:

cyklopka, Czekamy więc cierpliwie na wiadomość o rozmowie.

Kiedy więc nowe manuki? :D

Maggda92, Oj to smutek... Ale dostałaś prochy, jesteś pod opieką i tylko czekać na poprawę.

Bierzesz pod uwagę ten oddział, jak i tak do pracy Cię nie puszczają?

Byłam kupić sobie coś do jedzenia w ramach przemyślanego menu - nabyłam wędzonego łososia. Będzie to z warzywkiem moja kolacja. Fit nie znaczy, że człowiek sobie nie dogodzi, c'nie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi