Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, Kosmuniu, mamma mia, jakaś Ty pracowita, podziwiam Cię! Dostałaś powera na tym urlopie i to już od weekendu.

Ależ będziesz miała pięknie, przejrzyście i czyściutko. A nie żal Ci wyrzucać zdjęć?

Mnie by też przydały się takie porządki w różnych "archiwach szufladowych" - myślałam o tym na jesieni, że zrobię to zimą, jak będą długie wieczory...

Może i mnie się też uda, najważniejsze to tylko zacząć, a później już pójdzie. Żmudna robota...

cyklopka, działaj, działaj... może akurat znajdzie się fajne miejsce pracy. W aptekach szukasz?

Lusesita Dolores, gratulacje, dobrze Ci idzie! :great:

Dryagan, trzymaj się! Ja też dzisiaj kiepska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, a jak tak, siedze teraz na czarno niebieskim fotelu i papcie niebieskie, pantalony niebieskie i jasnoniebiska koszulka :D ale to nieumślny zestaw, tak dzisiaj wypadło. przynajmniej dla mnie niebieski nie jest dołujący, a jasnoniebieski to w ogóle mnie rozchmurza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, cyklopka, Dziewczynki ja rozumiem zdechlakowatość tudzież dżokerowatość, ale to nie usprawiedliwia nie startowania w wyborach miss moje pięknoty! :time: Na kogo ja mam głosować? :why:

Tak na drugą kadencję? Mogłoby mi pogłębić narcystyczny rys osobowośi. :oops:

cyklopka, działaj, działaj... może akurat znajdzie się fajne miejsce pracy. W aptekach szukasz?

Gdybym szukała w aptece, to tylko po znajomości. Na pierwszy ogień poszło wydawnictwo i kilka sklepów (ale nie jako kasjerka, tylko w siedzibie firmy).

cyklopka, ale my przecież w polsce jestesmy, to może w ogóle cały teń dzien odnosi sie do wysp brytyjskich, do dupy z taką robotą, człowiek myślał że choc jeden depresyjny dzień nie jest z jego winy :bezradny:

Coraz głupsze "święta" zapożyczamy...

Najsmutniejszy kolor to ciemno zielony z jasno szarym.

Rain-on-Leaves-570x427.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No właśnie dlatego mi tak dobrze idzie, że następuje przełom i przestaje mi być szkoda. :smile:

Piękna laguna, pojechałabym... :105:

Mam wrażenie , że już był ogłaszany ten blue monday w innym terminie... :bezradny:

I co, że niby coś jest ze mną nie halo, bo dziś dobrze się czuję, a może jutro będę zdychać ? Jakaś nienormalna, czy co, wpasować się nie potrafię? :P

neon, Mamy prawo mieć depresję nawet w środku lata, proszę mi tu słowem wina nie szafować. ;)

Kochani blue, czy nie blue, niedługo mija, w zasadzie już go przetrwaliście. Jutro jest nowy dzień i zobaczymy, co nam przyniesie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trza zjeść ciasteczko i wypić herbatkę :D

Czyż coś wspanialszego od tego być może? Święte słowa ;)

Carica Milica, cyklopka, Dziewczynki ja rozumiem zdechlakowatość tudzież dżokerowatość, ale to nie usprawiedliwia nie startowania w wyborach miss moje pięknoty! :time: Na kogo ja mam głosować? :why:

Na mnie :P

BratKat, dzięki za przypomnienie :) Jeżeli będą wybory na DJ-a - masz mój głos :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi