Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, kicia jedno oko ma całkiem zamglone a drugie oko to ma takie czerwone, brak tego oka, takie jakby mięso na wierzchu aż nie chce patrzeć bo mi nieprzyjemnie. Kicia jest bardzo stara babuleńka, chodzić chodzi dobrze tylko żeby te oczy miała sprawne. Żeby to oko czerwone ją nie bolało bo tak myślę że może ją boleć. Tu już chyba nic nie pomoże ani weterynarz, chyba że opieka codzienna przez weterynarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naemo, Nie no serio... :smile: Weterynarz nie widzi żadnych fizycznych powodów jej dolegliwości. Rozdzielono ją z partnerem, który ją tłukł i pożarł połowę dzieci. Tęskni chyba za tym zwyrodnialcem. :pirate:

JERZY62, Myślę, że oko boli, tak jak człowieka, jako jedno z najbardziej unerwionych miejsc... Może trzeba je usunąć. :bezradny: A może wystarczy maść, żeby przynieść ulgę. Ja bym dała procha ( psy mogą brać hydroksyzynę, nie wiem jak koty), wpakowała do kosza jak Tosia i pokazała wetowi.

Monster6, A może będzie sucha zima... :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana, jeśli jesteś posiadaczką długich, zgrabnych nóg...nie zastanawiaj się - kup. Doskonale wiesz, że kobiety wyglądają w nich super!!! Wyjście na wystawę, z koleżanką na kawkę, do galerii, teatru, nawet kina, to świetna okazja, by się w nich zaprezentować. Zwłaszcza, gdy ktoś podwiezie Cię :D Ja uwielbiam w ogóle zamszowe obuwie, zimą przeważnie właśnie w takich chodzę. Mam zapasowe na roztopy :D

Zebrec, witam Cię serdecznie bardzo :D

Dzisiaj byłam na pierwszym spacerze od czwartku. Niby już lepiej się czuję, nie chciałam więc zasiedzieć się w domu. Pokonałam lekkie lęki, dotleniłam się, naprawdę to polepszyło moje samopoczucie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, :papa: Dobrze słyszeć, że u kogoś wszystko si!

WolfMan, :papa: Może to jest myśl... :105:

O, zmieniłeś znów avka! :smile:

misty-eyed, No ale jak pizgnie mrozem, to pewnie i tak nie włożę, bo bym musiała w komplecie nabyć reformy pod miniówę i cały czar pryśnie... :mrgreen:

Dobrze, że udało się spacerek uskutecznić! :great: Ogromnie się cieszę, że jesteś w lepszej formie!

Zobaczymy, może mi chciejstwo przejdzie, a może mnie najdzie na co innego... A może mnie kurde umęczy głód zakupowy... Czas chować karty...:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to buty na suchą wiosnę i jesień. One nigdy nie wyjdą z mody... :D

Jestem już odważniejsza, radzę sobie z lękami. To dodaje mi skrzydeł :lol:

Kupiłam dynię /w Biedronce koło mojego domu nie było/, musiałam wybrać się do Stokrotki, w czwartek będzie ciasto :yeah: Uwielbiam :!:

Jutro, od 15 do wieczora będzie u nas Wnuczek :mrgreen:, co z pewnością motywuje mnie do działania wszelkiego! Taka babina ze mnie. Nie spotkania z koleżankami, a spotkania z maluchami dają mi ogromną siłę :P

Ja uwielbiam gadać przez telefon, właściwie wszystko prawie załatwię dzięki temu, dlatego prowadzę dłuuugie rozmowy ze znajomymi. Chyba osobistych spotkań już nie potrzebuję :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi