Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kasza w spreju xd

hej. Muszę pisać pracę licencjacką a nie mam motywacji. Do środy muszę skończyć. Rozdziałem jest tożsamość / osobowość i szukam lajtowych naukowych książek / artykułów psychologiczno - socjologicznych do tego : x

chyba po 6 latach od zarejestrowania se zmienię tego nicka, bo jakiś pretensjonalny jest. Chociaż zależy jak patrzeć. Zawsze zależy, kurza twarz ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w grę, niestety z elementem zręcznościowym, czyli trzeba sterować w odpowiednim czasie, osiemnasty raz się naparzać z tym samym statkiem powietrznym :evil:

Księciunio wrzucił zdjęcia z wycieczki po górach, niedobrze mi z zazdrości :evil:

W poniedziałek mam terapię, pani będzie zachwycona jak pięknie się nauczyłam nazywać uczucia :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam Was, ale jak się niektórych czyta, to widać, że jesteście oczytani, niektórzy tak ładnie piszą i budują zdania, np. cyklopka. Poza tym jest na tym forum jakaś taka ciepła atmosfera. A jak niektórzy mają inny styl, to i tak to wszystko razem jest fajne, jak czytam pobieżnie Wasze posty to serio czuję, że tutaj każdy jest jakąś osobowością. Szkoda pewnie, że macie jakieś swoje problemy, dlatego tutaj piszecie. Gdybyście ich nie mieli byłoby już cudownie. A ja, aktualnie nie wiem kim jestem. W ogóle się staro czuję, mam 28 lat. Pozdrowienia wieczorne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale odbieram w tej chwili to forum (niezależnie od ludków Tosia ;) jako bardzo życzliwe miejsce. Gdybym miał czas na rysowanie ludków ; ) Z drugiej strony podoba mi się ten pomysł, jest śmieszny : d (tak, mam takie poczucie humoru na pograniczu cynizmu. Kiedyś patologiczne, dzisiaj jeszcze mi coś z lekkiego śmieszkowania zostało. Swoją drogą to ciekawe jak różne style bycia, w ramach zdrowej normy, mają ludzie. W skrócie nazwijmy to poczuciem humoru) Na pewno poczytam posty i się rozeznam. Swoją drogą mimo, że mam masę czasu, to nie powinienem go tutaj spędzać i w ogóle tracić zbytnio. Muszę pisać pracę i szukać pracy. Ale, że mieszkam dokładnie sam i tak też się czuję, to trudno mi się zebrać i szukam kontaktu z kimś tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łażę już na terapię 5 lat. W międzyczasie dużo się wydarzyło w moim życiu, ale tak właściwie, jak śpiewał Turnau, to nie dzieje się nic. Dzisiaj jestem goły i wesoły pod każdym względem. Jak to jest jak się kończy terapię i pokona ograniczenia? Bo ja nie czuję nic szczególnego, a będę zmierzał do końca tak czuję z terapią.

Aha, sorry Dryagan za bezpośredniość ; ). Jedno pytanie - głupota, które mnie trapi. Jak to jest być w związku z wykładowczynią? to musi być jakaś.. nić porozumienia między ludźmi, nomen omen ; )

No, i tak se spamuje bez ładu i składu dziś o niczym. Brawo ja ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi