Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry :********

Zyje , zyje , dzis z migrena ale jakos sie wleke. Ania zaczela chemie , bardzo po niej w ymiotuje ale mam nadzieje ze jeszcze jutro i da rade . Pozniej na 3 tygodnie pojedzie odpoczywac do domku .

Ja z kolei jutro mam wyjazd do czech ale nie chce mi sie . Jestem zmeczona , wczoraj w tramwaju zlapalam maly atak paniki , ale w sumie nie dziwie sie bo mam teraz sporo stresu. Pozniej wyjde z now na kawalek prostej.

mirunia , cyklopka akcja charytatywna nawet preznie zaczyna dzilac i ciesze sie z tego bo wiadomo ze pieniazki na leczenie i na rozne suple potrzebne . Mam nadzieje ze to wszystko Ani pomoze.

Co Dziewczynki porabiacie?

Carica Milica, mysle ze decyzja o szpitalu moze byc trafna . mam wrazenie ze ten ostatni lek jest totalnie nie dla Ciebie :(

rolosz ja dlatego z lekow calkiem zezygnowalam bo dla mnie zaden jak sie okazalo nie byl dobry , najlepiej jeszcze d ziala solian ktory sie tez przepisuje przy schizofreniach tylko ze w gigantycznych dawkach . Na depresje i nerwice w dawce bodajze okolo 100 - 150 miligramow. Najmnej ubokow mial dla mnie . Ale tez go nie bralam dlugo bo lekarstw nie lubie a spektakularnych efektow nie dal wiec pobralamw najgorszym momencie i szybko przestalam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

mirunia, dziękuję bardzo :D Sobota Twoja, dla Ciebie, zrelaksuj się prawdziwie!

Też myślałam o kosmostradzie, mam nadzieję, że skorzystała z atrakcji wyjazdu choć trochę - jutro/pojutrze okaże się :!:

platek rozy, nie rezygnuj, a może właśnie tego Ci potrzeba? Nie spróbujesz, nie dowiesz się...dasz radę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Priscilla_126, tak :)

cyklopka, mnie czasami też, ale tylko na początku i później jest ok. Różnica ciśnień i rozrzedzone powietrze.

Ja się aklimatyzuję 10-14 dni, a zwykle na tyle nie wyjeżdżam.

Trochę sobie fantazjuję o mieszkaniu w jakimś ładnym górzystym miejscu jak Szkocja, albo Szwajcaria. Ale Księciunio nie pisze, więc czarno to widzę. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Właśnie po 6 latach ponownie wszedłem na to forum. 6 lat temu pisałem tutaj, że zacząłem terapię i teraz dalej chodzę, chyba już kończę. Niesamowite. Szmat czasu. Wtedy miałem 22 lata, teraz mam 28. Pewnie w ogóle osoby tutaj z forum się zmieniają i duża rotacja jest. Cóż. Pozdrowienia, może coś tutaj jeszcze popiszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi