Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Stracona100, a co Ty myslisz ze ja wstaje w niebianskim nastroju i lece na skrzydlach do swoich zajec? A nie atakuje tylko dziwi mnie Twoje zdziwienie ze tu dodatkowo nie pijemy alkoholu biorac tablety przy ktorych pic nie wolno i nadal uwazam ze mozna znalezc inne zajecia zeby miec z nich radosc. Tez moglam isc w benzo bo lęki likwiduja i czujesz sie w kazdym razie jakas chwile po nich dobrze ale po co???? Po to zeby w gowno jeszcze wieksze sie wpieprzyc?

Dlatego nie popieram picia przy tabletkach oraz picia w ogole w ilosci codziennej.

mirunia, Kochana mam nadzieje ze bedzie dobrze bo praca rzecz wazna .:********

Tez ide wziac kapiolke goraca w piance :) Na zmeczenie w sam raz .... Cos mnie dereala lapie zas no ale moze sie nie rozwinie wiecej ... Dzis mialam mega aktywny dzien w pracy a jeszcze musialam wczesniej jechac bo bylo tyle grup ze nie mial kto sekretariatu ogarnac . Dumna jestem ze sobie radze nawet w takich warunkach dosc mocno zakreconych :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona100, ............ A nie atakuje tylko dziwi mnie Twoje zdziwienie ze tu dodatkowo nie pijemy alkoholu biorac tablety przy ktorych pic nie wolno .................Dlatego nie popieram picia przy tabletkach oraz picia w ogole w ilosci codziennej.

Czy ja choć jednym słowem popierałam picie alkoholu? Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie, bo mam z tym problem i chciałam się dowiedzieć, jak inni sobie z tym radzą.

Jak radzisz sobie Ty już wiem, więc odpuść, proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi