Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Pustawo, widzę , że w ferworze różnych zajęć jesteście...

Mam załatwiony prezent dla siostrzenicy, największa zmora , bo trzeba było daleko jechać. Ale z głowy, uff.

Ciasteczka migdałowe amaretti wyszły mi wspaniałe (musiałam jatkę zrobić, bo by zżarli, a miałam składników tylko na jedną blaszkę) .

Zgarnęliśmy moją siostrzenicę i jechaliśmy wyśpiewując na cały głos Last Christmas :D , o dziwo dziś pierwszy raz dopadł nas ten kawałek w radiu.

Wracam do roboty, czas przedostatnie zakupy spożywcze załatwić. Czy uda się dostać dobry twaróg, o takie mam dzisiaj problemy... ;)

Wczoraj wieczorem poćwiczyłam trochę ( realizuję już postanowienie noworoczne ;) ), niby dla zdrowia, a jakaś połamana jestem. :pirate:

Tyle u mnie.

Ḍryāgan, Rozpakowywanie dobre zajęcie na głowę... Nie daj się dołowi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałam umyć okna i posprzątać, pojechać jeszcze po resztę prezentów ale chwilowo padam ze zmęczenia, ale otwieram szafę i pięknie pachnie - na prezenty kupiłam herbaty i kosmetyki naturalne do kąpieli i jest tak pięknie, że co chwila idę niuchać :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jutro zrobię chatkę z piernika,a resztę dopiero w sobotę jak będę miała już wolne

Ale dzisiaj jest sobota, albo ja już tracę rachubę :mhm:

Pierwszy wolny weekend od niepamiętnych czasów, nie wiem za co się brać z tego szczęścia.

Zdążyłam się załapać na zniżkę w domu towarowym i parę prostych prezentów wykupiłam.

Dziwni ludzie do mnie dzisiaj piszą z krajów skandynawskich. Po pierwsze najlepszy kolega mojego byłego (tak, tego który sobie wczoraj kupił dom i obecnie mówi o sobie tylko w liczbie mnogiej), żeby mi zasadzić komplement w języku, który rozumiem pi razy drzwi. Po drugie basista, na którego koncercie kiedyś byłam, żeby mi zadać filozoficzne pytanie kim jestem (dodałam go do znajomych jakieś 2-3 lata temu). Tak na prawdę nie wiem o co im chodzi. Zamiast tego pan W. mógłby mi głupiego smsa wysłać, c'nie? :bezradny:

W ogóle taka sytuacja, koleżanka twierdzi, że jakiś facet jej zhackował system w telefonie i podsłuchuje ją. Bym nie uwierzyła, ale ona mówi, że sam jej cytował co mówiła do kogoś, ma skan jej paszportu i adres taty w Anglii :shock:

Pakuję prezenty, może ze dwie kartki napiszę, poskładam trochę szpargałów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi