Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, ale on jest mlodszy ode mnie o jakies 11 lat chyba :mhm:

Mnie osobiście takie rzeczy kręcą, ale co kto lubi :mrgreen:

To ja jestem za stary dla Ciebie :P

Szybko się uczysz 8)

Trzeba iść spać, bo ja na wieczór jakiejś hipomanii dostaję dziś... :/

No ja się martwię, czy mam dobry humor z dobrego oglądu na życie, czy mi się mania zaczyna. Czekam na termin od psychiatry :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, lubisz takich maluchów? To może Ty im matkować chcesz!

Wcale nie chcę. Nie mam silnego instynktu macierzyńskiego, a już na pewno nie względem osób posiadających zarost na twarzy. Nie zwykłam ludziom mówić, co mają robić ze swoim życiem, koszul też nie prasuję. 8)

Natomiast w drugą stronę, starsi ode mnie albo się od razu wymądrzają, że się znają na czymś lepiej ode mnie, albo mnie traktują jak powietrze. Nawet jakbym chciała wyrwać pana w średnim wieku, to bym nie wiedziała ani gdzie takiego poznać, ani o czym z nim rozmawiać. :bezradny:

Przy osobnikach młodszych o mniejszych czuję się pewniej, łatwiej mi ich sobą zainteresować. I mieszczą się do torebki. 8)

Albo wprowadzać w arkana ars amandi...

Z moim doświadczeniem to BUAHAHAHAHAH :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykąpałam się i oczyściwszy również umysł , doszłam do wniosku po dzisiejszym wieczorze na Spamowej, że nasze forum ma wiele możliwości rozwoju. Chociażby Kącik Porad Davina - no szkoda by było, żeby ta łaska spływała tylko na Spamowiczów, niech i szeroki lud ma do tego dostęp.

No i na pewno Klub Seniora koniecznie!

Idę oglądac francuski serial kryminalny, na rozładowanie napięcia, spowodowanego tak wielkim problemem jak Acherontii - w wyniku mojego zimowego cukroholizm przytyłam kilogram, więc od jutra dieta. :why: Czemu to życie jest takie brutalne... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Dziewczynki i Chlopacy :******** :papa:

A ja sobie migrenuje , juz zaliczylam wymioty :roll::x

Zimno jak cholera, mam dwa stopnie , slonko za to piekne. Uszukalam sie rekawiczek i stwierdzilam z e je zgubilam i musze nabyc nowe.

No i mam klopoty z pamiecia , odmozdza mnie totalnie--- jako ze pije jogurty do antybiolu to snilo mi sie ze mam jogurt zurawinowy w lodowce . Rano wstalam i go szukalam bo myslalamz e mam go naprawde . Nosz moj mozg umiera :why::why::why:

Nie mam planow , nie zadzwonili jeszcze odnosnie pracy wiec pewnie juz nie zadzwonia.

large.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi