Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, do kiedy zostajecie, bo mam jutro wolne popołudnie i całą środę?

Płatuś, ja *** co za *** ty masz z tymi *** sąsiadami.

W szkole miałam trochę wolnego, bo dzieci mi zwolniono na próbę i dałam się w świetlicy ograć trenerowi w Rummikuba, ale sądzę, że oszukiwał, wykorzystując to, że mi się zasady Rummikuba mylą z remikiem :P Ale była okazja się podroczyć :105: Ogólnie ja uważam, że jestem niezła w tę grę, tylko inni mi wmawiają, że mam szczęście, bo nie lubią przegrywać. Ale kto ma szczęście w kartach ten nie ma w miłości :hide:

Mamy nowego wolontariusza, tak że całe popołudnie na świetlicy konwersowałam w języku zagranicznym, żeby koleś coś ogarnął. Uczyłam go wymawiać imiona dzieci. Gość jest Hiszpanem pochodzenia marokańskiego, czyli taki kulturalny Arab.

Tak że dumna jestem z naszej szkoły, jest islamizacja (wolontariusz), jest dżender (chłopaki robią bransoletki z gumek!), wszystkie dzieci uwielbiają chodzić na WF i wp***dalać marchewkę :great:

Oświadczam publicznie, że się zakochałam i potrzebuję pomocy :cry:

Terapeutka to mi nieraz mówi, że ktoś może nie odwzajemniać moich uczuć i nie należy tego brać do siebie :(

W ogóle jak mi się uda umówić na terapię, bo znowu mi godziny zmienili, to jej powiem, co mi trzecioklasiści powiedzieli:

"PANI TO SIĘ NA NAS NIE MOŻE GNIEWAĆ, BO PANI JEST TAKA WESOŁA"

Niech sobie z tego szyld reklamowy nad gabinetem zrobią :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero niedawno wrocilam poc alym dniu latania.

W obuwniczym szal :shock::shock::shock: kolejki , masa ludzi kozaki kupowala , no i z tych moich upatrzonych nie bylo mojego numeru! Wystalam sie w kolejce do kasy zeby m i sprawdzili najblizszy sklep gdzie jest 39 i tam pojechalam , zmierzylam ale niestety podeszwa byla za cienka i sie slizgaly po plytkach , wiec zaczelam szukac innych kozaczkow a nie bylo to latwe bo ludzie doslownie sobie z rak wydzierali pudelka :hide::hide: Koniec koncow kupilam

http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3027/349569 takie oficerki , maja miekkie futerko w srodku , sa wygodne i maja fajna podeszwe ktora tez jest taka miekka i elastyczna:)

Lodowe zamowilam Polar bo jak przeliczylam raty w tamtym sklepie za Indesita to wyszlo mi ze musialabymz aplciac za niego ponad 500 zl wiecej :?

I kupilam w innym taka za 1100 , wieksza z duza zamrazara i raty sa zero procent wiec wychodzi mi rowny 1100 zl :)

We srode maja przywiezc .

http://www.euro.com.pl/lodowki/polar-pcb-261-a-s.bhtml taka.

Jestem zmeczona , buty mi przemokly wiec latalam z mokrymi nogami i teraz pewnie zachoruje :bezradny: ale pozalatwialam na dzis wsio.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, cześć Kochana! Męczący miałaś dzień, ale cel uświęca środki i dopięłaś swego, super! Buty solidne są, zima już nie straszna, lodówka lada dzień... wszystko się poukładało jak trza!!!

Kozaczki bardzo solidnie wyglądają, ważne, żeby były ciepłe i wygodne.

A lodówki polar są również solidne, ja mam tej firmy i mam ją już prawie 20 lat, ale noszę się też z zamiarem kupna nowej.

Ja z kolei miałam jakiś ciężki dzisiaj dzień, chyba na zmianę tej pogody... po południu rozpadało się, jutro śnieg z deszczem, spadek ciśnienia. Mimo wypitych kilku kaw jestem śpiąca, nieprzytomna i rozbita od rana. Idę dziś wcześniej spać.

cyklopka, to w dobrym momencie rzuciłam tu motyle... Ty masz je pewnie w brzuchu! :D Domyślam się, w którym kierunku puka serducho! :D:angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już dzisiaj dużo lepiej zniosłam ten intensywny dzień i zajęcia. Mam nadzieję, że noc minie spokojnie.

Zjadłam właśnie pyszną kanapkę, uwielbiam dobre pleśniowe sery, wracając zajechałam do lidla i kupiłam sobie kolejny serek z dni francuskich na wieczorne rozpieszczenie.

acherontia-styx, Ale możesz korzystac z telefonu przy tym badaniu?

(może bidulka leży załączona do aparatury i nie może z nami pogadac...)

platek rozy, masz butki! :great: Fajne! A babki pewnie liczyły na to, że jakoś jeszcze przetuptają bez kozaków, a tu taka niespodzianka. Ciekawe, czy do mnie też dojdzie ta śnieżna pogoda.

Lodówka fajna, wszystko zmieścisz, niech Ci służy jak najdłużej!

A jaki plan masz na jutro, znów intensywnie? Jutro masz terapię, to masz wolne?

mirunia, Kochana, pogoda u Was niesprzyjająca... :bezradny: Życzę Ci, żeby jutrzejszy dzień był lepszy!

Spokojnej nocy, żebyś się chociaż wyspała!

Sigrun, Czekamy na szczegółowe relacje z urlopu i powiew beztroski! :D

cyklopka, Ale jakiej pomocy Kochana potrzebujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, :********** buziaczki Kochane . Z butkow mam nadzieje bede zadowolona , bo wylazilam sie wnich pos klepie ( kilka kolek zrobilam :D ) i wydaja sie byc wygodne i miekkie:) Podeszwa tez grubsza to mi noga nie bedzie tak marzla.

Lodowa oby sluzyla dluzej niz ta co teraz mialam bo ta tylko 6 lat byla :bezradny:

mirunia, moze taki dzionek senny dzis ? zmiana pogody znow to i czlowiek sie nijak czuje. Odpocznij sobie , ja tez zaraz do lzoka wskakuje . Juz jestem ukapana :) wymoczylam sie w goracej wodzie i zrobilam lipowa herbate z miodem.

kosmostrada, widzisz jak ladnie sie rozkrecasz z ta szkola :yeah::yeah::yeah: A plesniaki tez bardzo lubie Trzeba sie nagradzac !

Jutro mam terapie to mam wolny dzien od warsztatow i szkolen i spotkan z doradcami i coachingami.

Od listopada , chyba po zabiegu pojde juz do pracy do tego UM , mialam isc juz zaraz po wszytskich swietych ale mi ten zabieg wypada 9 wiec pojde juz po , bo troche to glupio byc 3 dni i zaraz l4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jutro jyz mamy zaplanowane ale w srode bardzo chetnie:)

Dobra, to jakoś się zgadamy, wysyłam numer na priv 8)

platek rozy, ale fajne buty, nosiłabym. Nawet do kostiumu Króla Goblinów :pirate:

cyklopka, to w dobrym momencie rzuciłam tu motyle... Ty masz je pewnie w brzuchu! :D Domyślam się, w którym kierunku puka serducho! :D:angel:

Nie do końca motyle i nie do końca w brzuchu, raczej takie uczucie w tchawicy jakby się czały czas było na pełnym wdechu :(:oops:

cyklopka, Ale jakiej pomocy Kochana potrzebujesz ?

Jakieś czary-mary, żeby uczucie było odwzajemnione, albo żeby przeszło, i żebym się nie zapłakała, jak odejdzie z pracy i już go więcej nie zobaczę :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi