Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ubierajmy się ładnie. Malujmy na kolorowo paznokcie, spotykajmy się w kawiarniach, siadajmy z kawą przy oknie. Uśmiechajmy się, śmiejmy się. Cieszmy się słońcem i deszczem. Zwiedzajmy muzea, odwiedzajmy wystawy. Róbmy zdjęcia. Odkrywajmy muzykę, polubmy gotowanie. Spotykajmy się, rozmawiajmy więcej, częściej. Nie myślmy, że mamy jeszcze czas na zmiany, uczmy się żyć tu i teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana a jak babel od dziabniecia osy??? goi sie?

Mam nadzieje ze oswoje te tramwaje i bede miala na to jeszcze czas...

bonsai, rysunek czad :great: tez mi sie spodobal .

A ja czy dam rade.... nie wiem , bede sie starala i dziekuje za kciukasy :**********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, ano ciągnę te wagoniki z węglem, choć nie bardzo wiem dokąd. Grunt, żeby się nie poddawać, tak mówią terapeuci bliscy memu sercu. :) Tymczasem oglądam kolejny raz Terminatora III na Polsacie i nieustannie tęsknię za morzem - taka karma.

platek rozy, dasz, dasz! Fajnie, gdy kobiety mają długie włosy i są opalone, tak wniosłem po obrazku, który wstawiłaś. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, tez lubie dlugie wlosy a opalac to juz chyba nie bede ----bede chodzila okutana jak eskimoska skoro od slonca mi sie ten paskud uaktywnil. A nawet nie zdarzylam sie ani raz isc poopalac :o w tym roku.

Ide za to jesc kolacje a na noc chlora wezme coby sie nie zadreczac myslami i rakiem .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim! :)

mirunia, hmmm kosz... Ze sportem to ja dużo wspólnego raczej nie mam :P Ooo a taki krawiec to by się przydał :105:

Sigrun, Koleusy to ja znam, mówiliśmy też na nie pokrzywka, czy jakoś tak :P

Dziś miałem napady natrętnych myśli, może to przez zbliżający się rok akademicki ;/

Wybrałem tańszy sposób na torbę. W szafie wisiała nieużywana i solidna firmowa torba na laptop, więc postanowiłem zacząć jej używać jako torbę na studia, w końcu zapłaciłem za nią, a tylko wisiała nieużywana. A solidna jest :D I ma dużo kieszonek, co mi się podoba :mrgreen:

A i kuzynka bardzo się cieszyła z balonów, musiałem je wszystkie nadmuchać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja mam taki sprytny plan, że będę robić po jednej półce codziennie ;) czy tam po jednej szafce :P zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;)

Też tak robiłam, póki nie natrafiłam na coś, czego ruszyć nie podobna, a teraz to już te, od których zaczynałam zarosły z powrotem. Syzyf, Augiasz i Pandora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, bo źle trawię mleko, pszenicę i jaja, a na plantacjach, gdzie uprawiają tłuszcz palmowy zabijają kijami słoniki i orangutanki.

Kurwa, zamiast się przygotowywać spokojnie do szkoły, cały tydzień będę stawać na uszach, żeby jakoś zaliczyć te praktyki mimo pójścia do nowej pracy. Rozmawiałam dzisiaj z panią prawnik, z dziewczyną z apteki, jutro będę dzwonić jeszcze po ludziach i to mi na prawdę wali na jelito. Ale musi być jakieś rozwiązanie, bo zawsze jakieś jest. Jednakowoż mam powoli dość, pieprznąć tym wszystkim i zająć się szydełkowaniem.

Moja czarna lubi jedną piosenkę, którą gram. Jak nie ćwiczę codziennie, to tracę siłę i czystość chwytu. Ale za to słyszę dobre akordy, będę mogła zacząć się uczyć reszty piosenki. To miłe tak wieczorem siąść z gitarą i kotem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Nooo porządeczek jest! :brawo: A przykrywasz sprytnie po to żeby się nie kurzyło?

Żeby kot nie nawymiotował :hide:

Jednak to jest zdecydowany plus psa, że muszę ewentualnie tylko szorowac dywan... :?

kosmostrada, ja mam taki sprytny plan, że będę robić po jednej półce codziennie ;) czy tam po jednej szafce :P zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;)

Też tak robiłam, póki nie natrafiłam na coś, czego ruszyć nie podobna, a teraz to już te, od których zaczynałam zarosły z powrotem. Syzyf, Augiasz i Pandora.

Dlatego Japonka z "Magii sprzątania" odradza takie podejście, wg niej robi się wywalanie totalne tematycznie, zaczynając od ubrań, potem ksiązki itd. Cytuję - sprzątaj co dzień po trochu, a będziesz robic to bez końca. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ona lubi wejść na coś wyższego, zwiesić łeb i wtedy gargulec. Dobrze, że w starości już nie wychodzi na szafę.

Myślę, że mieszkania, w których od wielu lat mieszkają te same osoby, posiadają geologiczne warstwy rzeczy, nadto jeśli nie jest się osobą decyzyjną w sprawie zagospodarowania przestrzennego, to ma się znacznie trudniej. Myślę, że pewne obszary mogłaby odblokować tylko przeprowadzka, w mniejszym stopniu nadmiar wolnego czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi