Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

I upal mnie pokonal.

Ide sobie popijam wode , slucham muzyki , glowa mnie az pali z tego goraca , Ciotka dzwoni i mi mowi

"alez drogie dziecko czemu tY kapelusza nie ubralas???!!! chcesz dostac udaru , jest plus 51 w sloncu a Ty idziesz caly czas droga gdzie nie ma cienia!!!" i juz zasiala we mnie niepokoj , ale nic to staram sie isc dalej slucham muzyczki glosniej , wody popijam wiecej ... i mysl w glowie " dostane udaru jak nic :shock::shock: "

Doszlam do ginki a tam jak sobie siadlam w poczekalni tak w glowie kolowrot , poszlam umyc twarz woda , policzki mnie pala , slabo mi i jak sie zaczelam nakreca to zem wpadla w panike 8):roll::roll: prawie zem zemdlala z tego wszytskiego ale do lekarki weszlam i staralam sie wszytskoz alatwic mimo ze atak lęku taki ze mialam nogi za pas wziac i uciekac.

Nie ma to jak moja ciotka , choremu na nerwice opowioadac ze umrze w drodze do lekarza :x:shock::?

W kazdym razie nie wrocilam juz na nogach tylko wsiadlam w jakis autobus co jechal i ujechalam pod moje osiedle a stamtad na butach tyle ze kupilam jeszcze napoj witaminowy po drodze.

11781616_864539853623517_5407640829434492940_n.jpg?oh=6e1953eba3883604b4b66dee493954c8&oe=565BCA21

Uszlam w pelnym sloncu 5 km. jak nic nadaje sie na podroz po Saharze 8) wprawdzie bede podrozowala z panika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich ponownie! :papa:

amelia83, cieszę się, że odwiedziłaś nowego lekarza. Być może nowy lek zadziała lepiej i poczujesz poprawę. Amelko, ja też jestem na esci, od tamtego tygodnia zmniejszam już dawkowanie. Na lęki i ciągłe napięcia pomógł mi, chociaż jeszcze się zdarzają w stresujących sytuacjach.

platek rozy, jak nie urok, to przemarsz wojsk! Znowu Kochana się nakręciłaś... ale rozumiem to, bo nasze strachy są tuż pod skórą i byle głupotka potrafi je wyrzucić na wierzch i jesteśmy "ugotowane w lęku".

Ja tak dzisiaj miałam cały dzień przed wizytą u dentysty - niedawno wróciłam, od rana byłam w napięciu, aż mi ciśnienie skoczyło do 177/85, brałam hydro i leki pod język. Wszystko puściło jak zeszłam z fotela. Teraz jestem flak, jak dętka bez powietrza. I po co tak się było mi nakręcać, że też karuzelę miałam w głowie?

Kiedy to nasze myślenie się zmieni i zacznie produkować pozytywy?

Upał dzisiaj nieziemski, w pracy wachlowałam się skoroszytem, chlapałam ręce i twarz zimną wodą, robiłam przeciągi (nie będąc w pokoju) i dopiero teraz w domu jest mi w miarę dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi