Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, ja u jednego Pana stale mam cwiczenia i zawsze mialam ok ale nie wiem czy sobie nie przeciazylam kregoslupa bo ostatnio dzwigalam sporo warzywek z placu :(

Ja dzis tez w Lidlu bylam , po mleko i serki wiejskie bo lubie ichniejsze odchudzone :105: kupuje tam tez naturalne jogurty bo maja dobre sklady i sa tanie.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Mam takie życzenie proste i banalne - żebyś się w tym kolejnym roku po prostu wreszcie wyspał!!! :D A reszta się ułoży , bo tak musi być i już. O!

platek rozy, Kochana to pewnie przeciążyłaś... Grunt, że jesteś w dobrych rękach, to powinno Ci pomóc.

Wróciłam ze spacerku, przyjemnie się zrobiło. Ale jesteśmy tak osłabieni, że tuptaliśmy jak emeryci. Mówię do mensza - słuchaj muszę kupić sobie colę, bo ledwo człapię... On na to - ja idę jak po pięciu piwach... :D:hide: Ale ludziska zadowolone, z plaży schodzą opaleni, a my takie białasy wylegliśmy z norki.

Idę na ogródek na leżak z książką. Jak dobrze mieć w taką pogodę urlop...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, k,ODM3NjA0NjAsNTExNzgyMzQ=,f,01_DG_big.jpg

Życzę Ci, aby wszystkie plany,

nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować.

Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.

Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.

Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.

I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.

kosmostrada, mam nadzieje Kochana , zobaczymy , poki co zno w ruch zelik poszedl ;)

Co fajnego czytasz?Wyslalam Ci na pw zdjecie :mrgreen:

mirunia u mnie dopiero teraz z aczyna byc przyjemnie , posiedzialam sobie na balkonie z herbatka.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, nawet Ci laske z torta dorzucilam ;) Na szczescie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, sliczny kolorek :105::yeah::yeah: uwielbiam takie na lato :) a jakie masz ladne pazuraski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

jest okropnie gorąco

ogladam walki na extreme sport

leki zaczynaja działac pewnie niedługo pojde spac

platek rozy, Kamilko a dlaczego jasaw nie pisze juz na forum?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Hey Asiu:******* napisala mi Ania ze zawiesila bo sie dobrze czuje i nie chce sie nakrecac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, o tez lubie fuksje z szarym polaczona :105::105: Mamy ten sam gust :mrgreen:

Takze zaraz wanne zalicze i bede siwezutka ;)

Obym dzis pospala a zaczynam miec leki czy nie bedzie zas imprezy na dole :silence::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Super pazurki! Że tak pięknie umiesz sobie sama pomalować!

platek rozy, czytam kolejną pozycję "fachową", muszę ją zaliczyć, bo to z mojej mamy biblioteki i muszę szybko oddać. Mam nadzieję jutro skończyć i wreszcie się zabrać za beletrystykę. Ogromnie się cieszę, że czuję się na tyle dobrze, że mogę czytać.

Dziewczynki, jesteśmy sisters, też lubię połączenie szarego i fuksji!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :********

Ja od 5/30 walcze z wymiotami i taka migrena ze jesooo , myslalamz e zejde .

Dostalam @ i wlazience siedzac mialam mysli ze mnie dzis zabije albo migrena albo nerwica albo upal. Nie ma jak to ponakrecac sie z ranca :roll::roll::lol: Teraz nie powiem zeby mi bylo jakos duzo lepiej na umysle :?

Prochami nafaszeorwana o 9 moglam zwlec jako tako tylek z lozka . Czuje sie slaba , ledwo nogami powlocze.

Glowa pulsuje ale juz nie tak jak po 5.

cyklopka, sliczna jest , taka srebrzysta :) co jej dobrego na urodzinki zafundowaliscie? :D:D

kosmostrada, Slonce a Ty jak tam dzis??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Aaaaaa, jak jest strasznie , nie ma czym oddychać! Zapowiadali burzę, nawet miałam cichą nadzieję, że przyjdzie, bo o 6tej niebo było zachmurzone. Teraz pozostało tylko ciężkie powietrze i jakieś masakryczne ciśnienie, ledwo się ruszam. Łyknęłam body maxa, kawy, to owszem trochę energii nabrałam, podbiłam sobie ciśnienie, ale złapałam wewnętrzny grzechot. :hide: Łyknęłam magnez, może przejdzie.

W stanie nieciekawym zebrałam się rano, wykąpałam, wymalowałam, sukienczynę kusą i sandałki na obcasie zarzuciłam i wyciągnęłam męża na miasto w ramach wyzwania. Wypiliśmy kawowe frapee o smaku białej czekolady, dobrze sobie sprawić przyjemność, ale było mi tak słabo, że rychło wróciliśmy do domu. Teraz zalegam...Co mogę stwierdzić - w takim stanie, but na obcasie nie jest najlepszym pomysłem... ;)

platek rozy, Słonko***** tulam!!! Mam nadzieję, że jako że już @ dostałaś, to przejdzie Ci ta wstrętna migrena na wieczór. Wiesz to też może być od upału i ciśnienia.

mirunia, Kochana*****, no to wszystkie źle znosimy tą pogodę. Och, żeby to już minęło...

DarkMaster, Hej! jak noc minęła, pospałeś?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

mnie też głowa boli od rana, wziełam tabsa ale nie przechodzi

bylismy nad zalewem w ten skawr to nie był dobry pomysł bo słabo mi sie robi

a teraz zdycham

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Ależ skąd. o 6 byłem tak psychicznie zmęczony że wziąłem nasenną i w końcu ścieło mnie do 10

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, masz jakiś sposób na ta migrene? bo mnie boli głowa od wieczora i przestać nie może, pulsuje i ćmi :(:(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No kocikowi kwiatki ulubione się należą, bo wiek słuszny, a wygląd nadal piękny...

mirunia, Kochana wyjść bardzo chciałam, bo tak na głowę muszę robić terapeutycznie, a wiedziałam, że później upał mnie dobije. Teraz trochę podrzemałam, bo nie dałam rady wytrzymać i będę dalej się snuła jak Biała Dama po zamczysku...

A jak masz w pracy, nagrzewa się pomieszczenie?

DarkMaster, Ty może gdzieś się na noc zatrudnij, żeby chociaż jakiś pożytek i piniondz z tej Twojej bezsenności był... ;) No ale widzisz piguły o kant... rozbić, to lepiej już sobie tą chemię darować. Ja się pocieszam, że jeszcze sobie w życiu pośpię i Ty też pośpisz, zobaczysz.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi