Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, :papa::papa: cieszę się, że jesteś w formie! Myśl pozytywnie... żadna czarna dupa! ;)

Płatuś, wymyśliłam dzisiaj potrawę a`la flaczki drobiowe. Nastawiłam właśnie korpus z kaczki i pierś kurczaka na taki rosół, później to pokroję w paski, doprawię jak flaczki i będzie eintopf! Pierwszy raz robię takie cóś... zobaczę co mi wyjdzie, oby tylko garnek nie zaliczył kibelka :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, mirunia, Buziaki!!!

U mnie na chwilę słoneczko wyszło zza chmur, więc wyskoczyłam trochę poskubac na ogródku (zawsze jest co robic...), teraz herbatka, umyję głowę i chyba się przejdę do Biedry, jak Plateczkowa mówi, że jest promo, bo też odżywka mi się kończy.

mirunia, Kochana*****, brzmi smakowicie, na pewno żaden kibel... :nono:

platek rozy, Zadnego trucia się chemią, gdy człowiek ma tyle dobrych chwil, nie warto. Chemia tylko, gdy już funkcjonowac nie można.

Ja dziś planowałam białe kiełbaski z grilla, grzanki i surówkę z młodej kapusty. Zobaczymy czy pogoda pozwoli na grilla, jak nie to upiekę w piekarniku. Mam rabarbar od mojej mamy i zastanawiam się, czy może strzelic jakieś ciasto, czy komput z jabłkami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z biedry ze składnikami na ciasto, odżywką i jakąś magiczną maską na włosy w saszetce.

Udało nam się z psem, bo nie chciało mi się tachac parasola i nie padało. Cieszę się, że się chociaż kawałek przeszłam (pies swoim słynnym spojrzeniem - please, please... zaciągnął mnie okrężną drogą przez krzaczory, zlitowałam się, mimo siaty w ręku) i teraz żwawo zabieram się za ciasto. No może najpierw papieros i kawa... ;)

Uczę się cały czas odpoczywac i cieszyc się spokojem, trudno mojemu mózgowi przetłumaczyc, że nie muszę latac ze śrubką w tylku i miec sryliarda zajęc, żeby uznac dzień za udany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Heyyy:******** jak sie masz?

kosmostrada, Kochana a te magiczne saszetki to biovaxy? bo ja je uwielbiam , maja dobre sklady.

Ktora odzywke wzielas?

Ciacho bym zjadla :105::105::105:

Zebrec, na_leśnik, Helooo :********* jak sie czujecie?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Tak biowax z olejkami. Wyboru w odżywkach nie było, mała ta biedra obok mnie, wzięłam Garniera do włosów farbowanych. Po spotkaniu z sisotrzyczką już jesteś?

A ciasto zobaczymy jak wyjdzie , bo nowy przepis. Takie biszkoptowe i utopię w nim rabarbar.

na_leśnik, Zebrec, Boszsz, a ja już o ósmej inkę sobie robiłam... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to tego biovaxa lubie najbardziej , pieknie pachnie i super wloski nawilza:) Siostra pojechala juz jakis czas temu pichce obiad , dzis kurczak duszony w sosie z kocieradka i maselkiem .

Ciacho na pewno Ci wyjdzie ! dla mnie ejden kawaleczek :uklon::uklon::uklon:

Zebrec, dziekuje :) ja odzywam w czasie spotkan towarzyskich , z ludzmi ktorych lubie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi