Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :papa: znowu w weekend mnie nie było :( weekendy zawsze sa trudne dla mnie. Brak zaplanowanego dnia włacza mi leki...

http://kobieta.interia.pl/uczucia/psychologia/news-michael-sanderson-przygladajmy-sie-naszym-myslom,nId,1684034 - nawiązałam kontakt z tym facetem i wybieram sie na kurs :) jak tylko zorganizuja kurs we Wroclawiu ma mnie poinformować ( w sumie chcial zeby sama zorganizowała a on tylko przyjedzie ale to nie dla mnie :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszlam do wnioskuz e wole dentyste od fryzjera :shock::hide: jestem nienormalna.

Mogę pójść za ciebie :angel:

Teraz mi się włosy ładnie układają, jak trochę jeszcze odbiją, to wtedy chyba też machnę grzywkę.

Będę teraz przegrywać płyty na angielski dla nowego klienta. Pierwsze dwa spotkania są zawsze drętwe, jeśli klient przetrzyma, to będę miała od przyszłego tygodnia więcej pracy :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

No i zgodnie z tradycyjną sinusoidą dzisiaj dzień bezenergetyczny kompletnie. :( Fakt, że pogoda kiepska, buro, zimno i wilgotno. Ciśnienie pewnie siadło. Ale czas sobie do głowy wbic, że dzień w którym nie furkocę bez opamiętania skrzydełkami nie jest wcale z defaultu złym dniem. Po prostu zwyczajny dzień...

Idę robic obiadek, chłopaki nieśmiało zasugerowali , że zjedliby coś zwyczajnego, tradycyjnego np. mielone... :P Niestety zupełnie tradycyjne nie będą, bo wołowiny nie dostałam, więc mieszam wieprzowinę z indykiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć

wytrzymałam 1 dzięn terapii :papa: jak się okazało na miejscu to grupa 20 osobowa ale nas świeżaków było 5 :D a reszta to zgrana ekipa, ale ludzie sympatyczni i ciepli i ogólnie taka atmosfera tam panuje na oddziale, dis poryczałam się na rozmowie z psychiatra, nie tylko ja tam beczałam i jak oni mówią ze to naturalne i mamy dać sobie prawo tam pobeczeć ;)

w tym tyg zobaczę moja koteckę :yeah::yeah::105::105::D:D

po drodze z dworca byłam obczaić zoologiczny

:yeah:

oparzyłam sobie dziś język gorącą herbą z tego całego stresu chyba :pirate:

muszę nadrobić co u Was ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, dziękuję :):***

nie do końca pozytywne cały czas jestem spieta jakas nie umiem wyluzować...ale jak tam rozmawiałam z ludzmi to początki sa mega trudne i dam sobie czas, boje się, że nie pokonam tam w grupie swoich barier i lęków, była na maks przymulona w porównaniu z innymi :oops::roll: takie mam wrażenie

za chilke sasiadka wpadnie na kawe i ciacho

-- 09 mar 2015, 17:42 --

kawa-w-fi_wneshhp.jpg

-- 09 mar 2015, 17:47 --

kwiatki-u_wneshra.jpg

a takie pikne kwiatki dostałam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Krinko, chciałam dołączyć do życzeń na fb, bukiet piękny na forum, ale ja już chyba nigdy nie nauczę się tego robić /jestem zła na siebie :hide: /

Pierwsze dni na terapii są bardzo trudne, oswoisz się z tym powoli, potrzeba czasu...

:D Jeszcze raz wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze Karinko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klient mnie się pyta, co ja się denerwuję :hide:

A jak ja mówię, że mnie powiedzieli, że on ma 8 godzin w miesiącu (czyli 2 razy w tygodniu po godzinie), a on mi mówi, że trzy razy w tygodniu, po półtorej, a ja nie mogę w piątki, bo szkoła i się boję, że zaraz zadzwoni do biura, że chce kogoś innego :hide:

A poza tym ja mam lęki i paranoje, a muszę iść sama do nieznajomego człowieka i się zachowywać profesjonalnie :hide:

I zapomniałam mu dać papiery do podpisania :hide:

Pewnie pomyśli, że on jest jakiś onieśmielający :hide:

Może ja powinnam mieć jakąś lżejszą pracę, na przykład układanie pudeł z towarem :hide:

Albo kopanie rowów.

Rowów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi