Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hello, ja posprzątałam goście poszli, mam meliske jestem na maks spieta i rozdrażniona dostałam piękne kwiatki, wysle wam fotke

jutro mam urodziny i zaprosiłam rodzinke na dzisiaj :D

nie mam siły czytać wszystkiego o czym dziś rozmawialiście a trochę popisaliście

buziaki kochani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Trzymaj się jutro w drodze na terapię i napisz koniecznie jak było. Zyczenia Ci już złożyc dzisiaj, czy jutro się odezwiesz? :smile:

mirunia, dokładnie, mam kilka próbek i ich używam też dla odmiany, jak się uodparniam na zapach, tak jak mówisz, mogłabym doprowadzic do kichania moich współpracowników. :D

Makabra, zainspirowałaś mnie idę jutro w spódnicy do roboty, może to ostatnia chwila włożyc kozaczek na obcasie. :smile:

acherontia-styx, Hej, a jak myślisz, czemu nie masz apetytu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Och to ładne zapaszki... :105: Ja mam ukochanego mojego Angela Muglera to jest mój ubiór na wyjście, a na co dzień co akurat mi się podoba i jest akurat w dobrej cenie. Tu lubię zmieniac. Byle był mocny i niebanalny. :smile: Żadne tam kwiatowe, czy świeże. Nie pasują do mnie tak jak koronki i falbanki w ubiorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, życzenia mogą być jutro wdepnę zdac relacje pierwszych wrażeń po terapii :)))

Makabra, jasaw, mirunia, :*** ściskam

co do perfum to lubie euphorie i bruno banani not for everybody i jakiś z avonu mam i dior j'adore ale to perfumentki dostałam i nie mam pojęcia czy to oryginałki? po czym to w ogóle sprawdzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, mam Chloe :105::105::105: jeszcze 1/3 flasi mam :)

a ostatnio lece na Zarkowej Black Peony ---uwielbiam , Coco Mademoiselle i Sandrze orientalnej z Rehaba oraz Rihanna Reb'l Fleur .

Makabra, Dzis kanapki z e zlotego orkisza ze slonecznikiem z wedlina i ogorkiem zielonym plus kielki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja zauważyłam, że z wiekiem gust w kwestii zapachów się zmienia bardzo.

Ja też poszukuję...aktualnie mam te, o których wspomniałam, ale nie przywiązuję się zwykle do jednego zapachu. Wyjątkiem jest Chloe...najczęściej dostaję w prezencie od Synów /są dla mnie za drogie/.

Koronki i falbanki do mnie też nie pasują :mrgreen:

amelia83, Karinko Kochana, trzymamy kciuki jutro za udane pierwsze spotkanie terapeutyczne, a życzenia oczywiście jutro<3

Lubię też niektóre zapachy Bruno banani, przymierzam się do zakupienia w przyszłości czegoś z Avonu. Podobno są bardzo ładne...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Nie, nie. Nie słucham, ale gatunkowo muzycznie jestem w tym, jeśli można nazwać to co on robi Rapem :) Po prostu trenowałem :))

Bonus AGD? :lol:

-- 08 mar 2015, 22:13 --

chcialam Wam wyslac fotke bukietu jaki dostałam ale obrazek ma za dużo pikseli :roll:

Dziękuję:*****

Pomniejsz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi